Jestem przeziebiona, leze w lozku, staruszek Lapek ledwie sie rusza a duzy komputer w pokoju wypoczynkowym stoi, gdzie tylko zimno chula.
TV i PS tez tam stoja, pozostalo mi wiec wylacznie czytanie.
Myszka fioletowa zapomniala co przyrzekla;(((
Jestem przeziebiona, leze w lozku, staruszek Lapek ledwie sie rusza a duzy komputer w pokoju wypoczynkowym stoi, gdzie tylko zimno chula.
TV i PS tez tam stoja, pozostalo mi wiec wylacznie czytanie.
Myszka fioletowa zapomniala co przyrzekla;(((
Jest juz:-) Chyba od wakacji albo i wczesniej. Czekaj,sprawdze...
No masz racje. Wyjdzie w 2017,ale tutaj widzialam ja kilka msc. temu i sie zasugerowalam,ze juz jest:-) A to przedsprzedaz ;)))
http://sklep.gry-online.pl/kup.aspx?ID=10475
Kiko ja czasami grywam ale głownie w RPG, bo potrafią wciągnąć. Grywam w te starsze, typu Morrowind i jego kolejne części, Grałam też np. w Gothic itp. Nie kupuję nowych gier, bo mają za duże wymagania, a ja nie chcę nadwyrężać mojego laptopa. Mam w nim wiele rzeczy i zawsze za mało czasu, aby gdzieś zrobić kopię i wolałabym go nie nadwyrężać, bo kilka latek już ma :-). Lubię też Twierdzę - czyli taką strategię.
Kiedyś grałam w super grę, ale nie przypomnę sobie tytułu. Taka fajna fabuła - musiałam budować osadę i bronić się przed najazdami wrogów. Fajna grafika była w niej :-)
Kiko ja czasami grywam ale głownie w RPG, bo potrafią wciągnąć. Grywam w te starsze, typu Morrowind i jego kolejne części, Grałam też np. w Gothic itp. Nie kupuję nowych gier, bo mają za duże wymagania, a ja nie chcę nadwyrężać mojego laptopa. Mam w nim wiele rzeczy i zawsze za mało czasu, aby gdzieś zrobić kopię i wolałabym go nie nadwyrężać, bo kilka latek już ma :-). Lubię też Twierdzę - czyli taką strategię.
Kiedyś grałam w super grę, ale nie przypomnę sobie tytułu. Taka fajna fabuła - musiałam budować osadę i bronić się przed najazdami wrogów. Fajna grafika była w niej :-)
Anniko;)
jak wiesz, gier komputerowych jest masa... przygodowe, sportowe, edukacyjne, strategiczne, symulacyjne, zrecznosciowe i td.
RPG (japońskie komputerowe gry fabularne) ktore i Ty lubisz, pociagaja mnie swoja intrygujaca fabula, nie ma w nich nie domowien, sa czytelne przeslania i klarowne przejscia. Ach... co tu wiecej pisac, jak nikt poza mna sie nimi nie interesuje.
Dziekuje za Twoj wpis.
Na cztery godziny znikam, bede na PS4 grala. Prosze mnie nie rozpraszac:)))
Prawda jest taka, ze moj laptop jeszcze na miejsce nie dotarl.
Zatem do jutra, milego wieczoru:)
Wierze, wierze goraco, ze znajde milosniczke gier soulsowych, pod koniec roku ma sie ukazac "Syberia" to tez kierunek, ktory lubie, kupie wylacznie dlatego, zeby sobie z Fioletowa pograc. Nie wazne czy na PC czy na PS4, bedzie nam po drodze, jak sadzisz Myszaty stworze;)))
Spokojnej nocy... nocne duszki:)