Kindelka opanowalam ale ze smartfonem rady dac sobie nie moge:(((
Kindelka opanowalam ale ze smartfonem rady dac sobie nie moge:(((
A ja jestem mądra ;) A jak nie jestem (najczęściej) to płaczę małej w rękaw i mnie uczy. Fakt, że marudzi, ale uczy ;))))
Gratulacje, sama nie bralam udzialu ale po niemieckiej stronie mam znajomych, ktorzy nocami nie spia, by nie wypasc z gry. "Fenomen gry Plemiona". Skladam nie tylko gratulacje ale i hold.
Isnami, poczytalam o Diabolo II, zdaje mi sie, ze mogloby mi sie podobac, popatrze jeszcze na yt. Dla mnie gra musi miec cel i wlasnie taki ma Gra ktora polecasz. Grasz zespolowo czy jak ja na PS3.
Ogladacie Bartosza Zydka na yt. Spokojny gosc. Grajac relaksuje sie podobnie jak Demo. Nie rozumiem tych osob ktore graja i sie przy przegranej wsciekaja. Mnie przegrana motywuje.
Ja gram sama, choć jak wrócę do domu, to namówię szwagra na grę w zespole. Zarówno druga i trzecia częśćmają spójną fabułę, piszę tylko o tych dwóch bo w jedynkę nie grałam, ale te trzy gry tworzą całkość. Diablo 3 było legendą zanim się ukazało, autorzy kazali graczą czekać od pierwszej prezentacji trailera do możliwości zagrania 4 lata, ich odpowiedź na to kiedy się gra ukaże była prosta "jak dopracujemy i skończymy", a od poprzedniej części 11 lat czekania na kolejną grę z tej serii, więc jak grałam w Diablo 2 to jeszcze do gimnazjium chodziłam, a jak w trójkę zaczynałam grać to już byłam grubo po 20-stce ;), polecam jak najbardziej grę :) a zabezpieczeń przed piratami i nieautoryzowanym dostępem ma więcej niż nie jedno konto bankowe :)
Isanami... syn moj pyta sie przed Gwiazdka jaka gre chcialabym otrzymac... Dark Souls!! jest juz przezytkiem, wiec chcial wiedziec co dalej... proponowal mdle opowiesci kryminalne, ktore moglam symulowac!!! Nie... ja chce dalszy ciag Dark Souls II sadze, ze w kwietniu dodatek wyjdzie, i wiem, ze Diablo II /idzie o grafike/ trafiloby mnie w samo serce;)
W Diablo 2 jak na tamte czasy była po prostu cudowna, ten piąty akt i góra Arreat i te widoki, majstersztyk, Diablo 3 to w ogóle z grafiką wymiata i najlepsze jest to że nie ma bardzo dużych wymagań sprzętowych, widać że ktoś zrobił to z głową, aby jak najwięcej użytkowników mogło grać :), trairely do tych gier zarówno do 2 i 3 wymiatają, filmiki z 2-ki mi się do dziś kojarzą z jednym zdaniem "Na wschód, zawsze na wschód" jeśli miałabyś okazję pograj w obie, choć dwójka jest trudniejsza niż trójka, wiadomo trójka już inaczej jest pomyślana, albo ja już byłam tak ograna że wiadziałam co i jak :)
mój szwagier dużo gra i to w różne tytuły, teraz na Wiedźmina czeka, specjalnie nowy sprzęt kupowali :) a ja to tylko w Diablo, no i czasem w Sims Średniowiecze xD, najlepsze jest to że mi się ta gra bardziej spodobała niż zwykłe simsy xD
W Diablo 2 jak na tamte czasy była po prostu cudowna, ten piąty akt i góra Arreat i te widoki, majstersztyk, Diablo 3 to w ogóle z grafiką wymiata i najlepsze jest to że nie ma bardzo dużych wymagań sprzętowych, widać że ktoś zrobił to z głową, aby jak najwięcej użytkowników mogło grać :), trairely do tych gier zarówno do 2 i 3 wymiatają, filmiki z 2-ki mi się do dziś kojarzą z jednym zdaniem "Na wschód, zawsze na wschód" jeśli miałabyś okazję pograj w obie, choć dwójka jest trudniejsza niż trójka, wiadomo trójka już inaczej jest pomyślana, albo ja już byłam tak ograna że wiadziałam co i jak :)
mój szwagier dużo gra i to w różne tytuły, teraz na Wiedźmina czeka, specjalnie nowy sprzęt kupowali :) a ja to tylko w Diablo, no i czasem w Sims Średniowiecze xD, najlepsze jest to że mi się ta gra bardziej spodobała niż zwykłe simsy xD
o co chodzi z simsy xD???
Dziekuje za cierpliwosc!!!
no o gre The Sims, a te xD to taki głupi uśmiech jest, nie ma za co, o książkach i o Diablo mogę pisać w nieskończoność :), no i jeszcze o mangach, ale ten temat raczej rzadko kogoś interesuje :)
Co do gier to ja strasznie lubię takie stare - logiczne. Jedną z moich ulubionych jest "tetris" oraz "kulki" - niby gry proste, ale powodują że trzeba się skupić, działać przewidująco i myśleć.
no o gre The Sims, a te xD to taki głupi uśmiech jest, nie ma za co, o książkach i o Diablo mogę pisać w nieskończoność :), no i jeszcze o mangach, ale ten temat raczej rzadko kogoś interesuje :)
Ja uwielbiam RPG. Morrowinda wprost kocham, Oblivion wg mnie jest już słabszy. Teraz gram w Noc Kruka - czyli Gothic :-).
Lubię też tego typu gry jak Faraon lub Twierdza, no i nie pogardzę kuleczkami w różnej postaci :-)