Witam wszystkich zainteresowanych grami komputerowymi , jestem poczatkujaca "graczka" przeszlam przez Dark Souls a teraz jestem na Dark Souls II.
Moze ktos ma Lord of the Fallen i juz gra w nia. Jestem ciekawa Waszych opinii.
W Niemczech cieszy sie uznaniem, niewiele osob w nia grajacych wie, ze to Polska produkcja.
Gry sa rozne i kazdy ma inne zainteresowania /to tak jak z ksiazkami/ mnie w/w tytuly wciagnely bardzo.Przeciez to fascynujace krok po kroku coraz dalej i dalej podazac i grana postac rozwijac.
Przechodzenie z lokacji jednej do drugiej i ich eksploracja jest bardziej wciagajaca niz nie jeden thriler w polaczeniu z S-F
W grach Dark Souls przemieniam sie w Maga /niby nie lubie S-F/ i musze napisac, ze jestem oczarowana moja postacia.
Gram na PS3, zamierzam wkrotce kupic PS4 by moc zagrac po zakonczeniu Dark Souls II w Lord of the FAllen.
Mam nadzieje, ze nie tylko ja jestem zafascynowana grami komputerowymi /tylko ze ja gram na konsoli to powinnam sie jakos inaczej nazwac - konsoletka/.
Prosze, prosze niech sie znajdzie ktos, kto gra lepiej ode mnie i pomoze w wyjasnianiu the Level w roznych grach.