Nom i obiadek zjedzony. Dziadek zadowolony oglada swoje reklamy szlagierów niemieckich, wiec ja uciekam na godzinke pouczyc sie niemieckiego z bussu :)
Proszę kontynuować tutaj.
Proszę kontynuować tutaj.
Nom i obiadek zjedzony. Dziadek zadowolony oglada swoje reklamy szlagierów niemieckich, wiec ja uciekam na godzinke pouczyc sie niemieckiego z bussu :)
Esmeralda Ty masz wykupione Premium w bussu
Niestety nie, czekam az mi malzonek zasili peypala i dopiero wykupie
Esmeraldo, bardzo prosze podaj nazwe programu ze szlagierami bo ja z babcią tylko jeden wałkuje i już bym chetnie cos zmieniła. Moja babcia ogląda Melodie TV (u nas to nr 721)
W PL to tyle tych stacji z disco polo, a tu mam tylko ten jeden. Moze ktoś coś jeszcze podpowie?
to jak korzystasz bo ja mogę tylko do pewnego momentu i mam koniec jako darmowe
Kochana dziadek moj oglada regio tv i u nas to 25, ale to nie jest typowa stacja z piosenkami, to takie telesprzedaz i od 9.30 do 17 caly czas reklamuja kolekcje plyt z takimi szlagierami i ciagle w podkladzie leci muzyka. Niestety ja juz tez mam dosc ale nic innego nie ma a dziadek nic innego juz nie oglada (demencja) i tylko to mu sie podoba :)
Kochana dziadek moj oglada regio tv i u nas to 25, ale to nie jest typowa stacja z piosenkami, to takie telesprzedaz i od 9.30 do 17 caly czas reklamuja kolekcje plyt z takimi szlagierami i ciagle w podkladzie leci muzyka. Niestety ja juz tez mam dosc ale nic innego nie ma a dziadek nic innego juz nie oglada (demencja) i tylko to mu sie podoba :)