dowcipy i anegdoty #3

08 kwietnia 2015 13:21 / 7 osobom podoba się ten post
Pielęgniarz niesie na rękach wychudzonego, ledwie zipiącego pacjenta. - Gdzie mnie niesiesz - Pyta pacjent? - Do kostnicy. - Odpowiada pielęgniarz - Ale ja jeszcze żyję! - Cicho bądź! Ordynator wie lepiej !

Leci sobie orzeł. Macha majestatycznie skrzydłami. Rozkoszuje się pięknem przyrody. Nagle spostrzega w dole zająca. Śmiga za szarakiem.... Szuuuu... A tam okazuje się, że zając cały we krwi. Żal się orłu zrobiło zajączka: - Co ci się stało mój mały? - Słonica mnie użyła, jako tamponu. - Żesz, [beeep]... I odleciał orzeł, majestatycznie machając skrzydłami, kontemplując naturę. Następnego dnia biegnie sobie zajączek. Już czyściutki, bielutki, mięciutki. Strzyże uszkami, przyrodę śledzi. Patrzy, a tam w górze leci orzeł. Cały we krwi u[beeep]any. - Co ci się stało o wielki ptaku? - Co się stało? Co się [beeep], stało? Szukam tego [beeep]a, co powiedział słonicy, że podpaska ze skrzydełkami jest lepsza od tamponu!

Pracownik szpitala mówi: - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki Pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani jedne, ani drugie nie są nadzwyczajne... - Co to znaczy? - Jedna z pań ma Alzheimera a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS . - Ale chyba badania można powtórzyć! - Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta.. - To co ja mam robić? Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji , by zawiózł Pan żonę do Śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia.

Do tirówki podjeżdża auto. Przez okno wychyla się robotnik wpilotce na głowie, kufajce i gumofilcach oraz z jabolem za pasem.- Co zrobisz za 150? - pyta tirówkę.- Wszystko - rezolutnie odpowiada profesjonalistka.- To wsiadaj, będziemy murować!
08 kwietnia 2015 14:24
Jak już pisałam wcześniej- biedny ten zajączek :D
08 kwietnia 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Jak już pisałam wcześniej- biedny ten zajączek :D

Biedna to ta słonica a nie zajac czy orzel haha
08 kwietnia 2015 20:44
ORIM

Biedna to ta słonica a nie zajac czy orzel haha

Ale myślę, że ona mimo wszystko odczuwała mniejszy dyskmofort niż zajączek czy orzeł, bo w ich położeniu... :D
08 kwietnia 2015 20:46 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ale myślę, że ona mimo wszystko odczuwała mniejszy dyskmofort niż zajączek czy orzeł, bo w ich położeniu... :D

Brawo. :)

08 kwietnia 2015 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Uwielbiam Cię ))))))))))
08 kwietnia 2015 20:50
Lawenda

Brawo, że zauważyłaś)
08 kwietnia 2015 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
slonecznie

Brawo, że zauważyłaś:-))

Może jeszcze nie wiesz,ale jestem zarąbiście inteligentna. :)

08 kwietnia 2015 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Uwielbiam Cię :-)))))))))))

Arabasiu, z wzajemnością. :)
08 kwietnia 2015 20:55
Lawenda

Może jeszcze nie wiesz,ale jestem zarąbiście inteligentna. :)

Wiem nawet, że nie tylko inteligentna :):):)
08 kwietnia 2015 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Wiem nawet, że nie tylko inteligentna :):):)

Brawo ponownie. To jest ta lekkość i błyskotliwość, którą powinnaś częściej pokazywać.
08 kwietnia 2015 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

ich "polozenie" i dyskonfort zmieni sie po prysznicu.Jej bedzie sie powtarzalo,potwrzalo i powtarzalo.......
08 kwietnia 2015 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ich "polozenie" i dyskonfort zmieni sie po prysznicu.Jej bedzie sie powtarzalo,potwrzalo i powtarzalo.......

Ale to juz nie będzie gwałt, tylko regularne współżycie. Może nawet miłość się z tego narodzi?
08 kwietnia 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Ale to juz nie będzie gwałt, tylko regularne współżycie. Może nawet miłość się z tego narodzi?

laweda prosze cie !!! Tylko gwalt,wspolzycie !!! litosci oni zostali wykozystanie do celow higienicznych a nie do "uzytku"
a ty jeszcze z tego chcesz milosci i narodzin ha ha
08 kwietnia 2015 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

laweda prosze cie !!! Tylko gwalt,wspolzycie !!! litosci oni zostali wykozystanie do celow higienicznych a nie do "uzytku"
a ty jeszcze z tego chcesz milosci i narodzin ha ha

Ale ja pisałam o słonicy i panu mrówku!!!!!!