dowcipy i anegdoty #3

31 marca 2015 17:58 / 4 osobom podoba się ten post
I zrozum tu kobiety czlowieku

- Kochanie, pójdziesz ze mną na siłownię?
- Uważasz, że jestem gruba?
- No dobra, jak nie chcesz...
- I do tego leniwa?
- Uspokój się.
- Masz mnie za histeryczkę?
- Wiesz, że nie o to chodzi.
- Twierdzisz, że przeinaczam prawdę?
- Nie, po prostu nie musisz ze mną nigdzie iść!
- A dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?
31 marca 2015 18:12 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Nie wszystko co z seksem sie wiaze, wulgarne byc musi.
No ale jak widac, co poniektorzy na "ostro" lubia. Ale to ich sprawa. Kazdy postepuje wedlug wlasnej woli.

Amelko wiem ze odnosisz się do mojego dowcipu .Miałam się nie tłumaczyć ale juz nie chce mi się  wyczytywać bo ten temat to z tydzień będzie na wokandzie   Po prostu przypadkowo z kopiował  się  z innym a ze wklejam w szybką odpowiedz nie zauważyłam .Gdy juz się opublikował nie mogłam w żaden sposób edytować .Sądziłam ze Moderator usunie ......Pisze ze względu na to aby zatrzymać Te dziwne insynuacje kto co lubi i jak ........Porostu przypadek
31 marca 2015 18:44
lena46

Amelko wiem ze odnosisz się do mojego dowcipu .Miałam się nie tłumaczyć ale juz nie chce mi się  wyczytywać bo ten temat to z tydzień będzie na wokandzie   Po prostu przypadkowo z kopiował  się  z innym a ze wklejam w szybką odpowiedz nie zauważyłam .Gdy juz się opublikował nie mogłam w żaden sposób edytować .Sądziłam ze Moderator usunie ......Pisze ze względu na to aby zatrzymać Te dziwne insynuacje kto co lubi i jak ........Porostu przypadek

Lena, nawet nie wiem, o jaki dowcip chodzi.
Nie. Odnosilo sie to do spraw prywatnych bylych i obecnych partnerow. W sumie trzech osob. Realnych osob.
I Ty tez Brutusie przeciwko mnie?
31 marca 2015 18:51
lena46

Lena. Po kiego grzyba sie tlumaczysz? -_- kazdy ma inne poczucie humoru
31 marca 2015 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Lena, nawet nie wiem, o jaki dowcip chodzi.
Nie. Odnosilo sie to do spraw prywatnych bylych i obecnych partnerow. W sumie trzech osob. Realnych osob.
I Ty tez Brutusie przeciwko mnie?

No co ty oszalałaś ........Bardzo Cię lubię i nie myśl sobie  że się teraz  podlizuje ......Wykluczone .Myślałam ze chodzi o ten głupi dowcip o blondynkach ......
31 marca 2015 19:05
lena46

No co ty oszalałaś ........Bardzo Cię lubię i nie myśl sobie  że się teraz  podlizuje ......Wykluczone .Myślałam ze chodzi o ten głupi dowcip o blondynkach ......

Lena, nawet go nie czytalam. Z rzadka wchodze na dowcipy.
Zbyt duzo tam dla mnie do czytania nie ma .-))
31 marca 2015 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Lena, nawet go nie czytalam. Z rzadka wchodze na dowcipy.
Zbyt duzo tam dla mnie do czytania nie ma .-))

Amelko nie ma problemu .....Zbieg okoliczności .Ale widzisz ,ze cały czas ten dowcip siedzi mi w głowie dlaczego myślałam  ze ten wpis tyczy się mojej osoby .I nie czytaj go ......hahah
31 marca 2015 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Amelko nie ma problemu .....Zbieg okoliczności .Ale widzisz ,ze cały czas ten dowcip siedzi mi w głowie dlaczego myślałam  ze ten wpis tyczy się mojej osoby .I nie czytaj go ......hahah

No to ide go przeczytac.
Szukam go..)
31 marca 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

No to ide go przeczytac.
Szukam go..:-))

jesteś jednak nieprzewidywalna ............hahaha
31 marca 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

jesteś jednak nieprzewidywalna ............hahaha

Badz spokojna. Sklamalam )

31 marca 2015 20:07 / 16 osobom podoba się ten post
- Co to jest antykwariat?
- To jest związek 20 letniego mężczyzny z 50 letnią kobietą.
Ona antyk, a on wariat.

Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie! Bardzo się boję!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...

Kobieta miała męża, który strasznie pił. Zapytała przyjaciółek, co z tym zrobić, a one jej poradziły, żeby nalała pełną wannę wódki a na dnie położyła martwego kota. To powinno przerazić męża. No to kobiecina zrobiła tak, jak jej przyjaciółki podpowiedziały i czeka na męża. Mąż wraca, wchodzi do łazienki - jeden dzień, drugi dzień, trzeci dzień mija - kobieta zaniepokojona, otwiera drzwi, a tam mąż wykręca kota nad kieliszkiem:
- No kiciuś, jeszcze piećdziesiąteczkę...

31 marca 2015 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
No i daj Kobiecie klucze do domu :))))
01 kwietnia 2015 07:54 / 7 osobom podoba się ten post
01 kwietnia 2015 07:54 / 11 osobom podoba się ten post
01 kwietnia 2015 13:01 / 6 osobom podoba się ten post