Nie wszystko co z seksem sie wiaze, wulgarne byc musi.
No ale jak widac, co poniektorzy na "ostro" lubia. Ale to ich sprawa. Kazdy postepuje wedlug wlasnej woli.
Nie wszystko co z seksem sie wiaze, wulgarne byc musi.
No ale jak widac, co poniektorzy na "ostro" lubia. Ale to ich sprawa. Kazdy postepuje wedlug wlasnej woli.
Amelko wiem ze odnosisz się do mojego dowcipu .Miałam się nie tłumaczyć ale juz nie chce mi się wyczytywać bo ten temat to z tydzień będzie na wokandzie Po prostu przypadkowo z kopiował się z innym a ze wklejam w szybką odpowiedz nie zauważyłam .Gdy juz się opublikował nie mogłam w żaden sposób edytować .Sądziłam ze Moderator usunie ......Pisze ze względu na to aby zatrzymać Te dziwne insynuacje kto co lubi i jak ........Porostu przypadek
Amelko wiem ze odnosisz się do mojego dowcipu .Miałam się nie tłumaczyć ale juz nie chce mi się wyczytywać bo ten temat to z tydzień będzie na wokandzie Po prostu przypadkowo z kopiował się z innym a ze wklejam w szybką odpowiedz nie zauważyłam .Gdy juz się opublikował nie mogłam w żaden sposób edytować .Sądziłam ze Moderator usunie ......Pisze ze względu na to aby zatrzymać Te dziwne insynuacje kto co lubi i jak ........Porostu przypadek
Lena, nawet nie wiem, o jaki dowcip chodzi.
Nie. Odnosilo sie to do spraw prywatnych bylych i obecnych partnerow. W sumie trzech osob. Realnych osob.
I Ty tez Brutusie przeciwko mnie?
No co ty oszalałaś ........Bardzo Cię lubię i nie myśl sobie że się teraz podlizuje ......Wykluczone .Myślałam ze chodzi o ten głupi dowcip o blondynkach ......
Lena, nawet go nie czytalam. Z rzadka wchodze na dowcipy.
Zbyt duzo tam dla mnie do czytania nie ma .-))
Amelko nie ma problemu .....Zbieg okoliczności .Ale widzisz ,ze cały czas ten dowcip siedzi mi w głowie dlaczego myślałam ze ten wpis tyczy się mojej osoby .I nie czytaj go ......hahah
No to ide go przeczytac.
Szukam go..:-))
jesteś jednak nieprzewidywalna ............hahaha