Na wyjeździe #19

03 stycznia 2015 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
Przypomniało mi sie jak nasza geografka w SP,paskudna baba,lała wskaźnikiem po łapach,zaniemogła i tez nie mogła mówić.Napisała na tablicy"cisza!!!nie moge mówic!!!!" mozecie sobie wyobrazic co sie działo:):):):)Klasa rżała na całą szkołę:):):):)

Zprzychoniami co roku tak w styczniu-nie popisane kontrakty zNFZ...styczen to najgorsza pora na latanie po dr.Andrea ,zobacz gdzie masz ostry dyzur laryngologiczny i jedź jutro:)To najlepszy sposób i najszybszy:)
03 stycznia 2015 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nic Ci się nie pomieszało,wróciłam do tej samej babci co wydaje jej się,że umie gotować hahahaha
Pod koniec dnia zaobserwowałam dziwne zjawisko,ona naprawdę się cieszy że wróciłam,nadziwić się nie mogę. Ciekawe jak długo ta radosc potrwa? Dziś na mnie czekał cały chlebak różnego pieczywa,a nawet ciasto do kawy,ale najbardziej śmiać mi się chciało jak zobaczyłam karton mleka w lodówce ,bo ona mleka nie pija tylko ja,czyli specjalnie dla mnie kupiła,czego już nawet w snach bym się nie spodziewała,a tu taka niespodzianka,mleko w lodówce hahahahah

ten caly chlebak pieczywa to nie na dzis tylko na caly pobyt ha ha ha Jedno mleko tez musi ci starczyc  hihihi
03 stycznia 2015 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM, ja sobie zycze zebys Ty zdjecie w awatarku sobie zmienil. Na takiego przystojniaka jak ten na zdjeciu z Lili:) Kurcze, zupelnie inny czlowiek...
03 stycznia 2015 18:42
Bo ja Ci powiem,że choroby chodzą stadami,pamiętam jak do mnie różne choróbska się przyczepiły i chorowałam na wszystko dosłownie,nawet podejrzewali u mnie wylew,ale wyszłam z tego wszystkiego .
Andera Ty poprostu nie dbasz o siebie,bo zapalenie krtani to nic innego jak wypite coś zimnego . Przyznaj się,że chlapnęłas sobie:)
03 stycznia 2015 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ten caly chlebak pieczywa to nie na dzis tylko na caly pobyt ha ha ha Jedno mleko tez musi ci starczyc  hihihi

Coś Ty,jakby umiała skakać z radości to pewnie by skakała. Zapomniałam napisać,że nawet dostałam pościel w kolorze niebieskim zamiast jak zwykle różowym. Przez cały pobyt opiekunki dostawały tylko jeden rodzaj i kolor pościeli w kolorze różowym,żeby różniła się pościel dla służby i dla państwa,a dziś prawie czkawki dostałam jak zobaczyłam ze jest niebieska.:)
03 stycznia 2015 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Coś Ty,jakby umiała skakać z radości to pewnie by skakała. Zapomniałam napisać,że nawet dostałam pościel w kolorze niebieskim zamiast jak zwykle różowym. Przez cały pobyt opiekunki dostawały tylko jeden rodzaj i kolor pościeli w kolorze różowym,żeby różniła się pościel dla służby i dla państwa,a dziś prawie czkawki dostałam jak zobaczyłam ze jest niebieska.:)

jak ja pamietam to dziewczynka kupowalo sie rozowe spioszki a chlopca niebieskie ha ha ha
fajnie ze z takim entuzjazmem cie powitala.Oby utrzymala sie ta tendencja
03 stycznia 2015 18:52
klimat Polski cie dobija hihihi w DE wszystko przejdzie jak reka odjoł ha ha
03 stycznia 2015 18:57 / 1 osobie podoba się ten post
Biedactwo
03 stycznia 2015 19:03
A u mnie pada śnieg, a cały dzien był deszcz,,,,dziwne
03 stycznia 2015 19:04
Ona_Lisa

A u mnie pada śnieg, a cały dzien był deszcz,,,,dziwne

u ciebie tj gdzie ? Bo ja mam zamiar w trase jechac wiec snieg mnie nie cieszy
03 stycznia 2015 19:07
ORIM

u ciebie tj gdzie ? Bo ja mam zamiar w trase jechac wiec snieg mnie nie cieszy

Popatrz na Weete w TV hiii
03 stycznia 2015 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ja  miałam kilka razy taką przypadłość ,że nie mówiłam.Wiadomo ,laryngolog i leczenie .Często sie tak dzieje przy remontach ,gdzie jest dużo prochu i to osiada w gardle np na strunach głosowych.Myślę ,że bez konsultacji ze specjalistą i leku się nie obejdzie .Przy krtani jest obrzęk i kaszel ,a pózniej brak powietrza.Zazwyczaj działają zastrzyki. Życzę zdrowia.
03 stycznia 2015 19:08
Ona_Lisa

Popatrz na Weete w TV hiii

sniegu nie zapowiadali Wiec to moze tylko u ciebie Tak za kare ha ha ha
03 stycznia 2015 19:11
ORIM

sniegu nie zapowiadali Wiec to moze tylko u ciebie Tak za kare ha ha ha

Za tą kase co dostałam hiii, To rano bębe Bałwana z Babcią lepic hii
03 stycznia 2015 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Za tą kase co dostałam hiii, To rano bębe Bałwana z Babcią lepic hii

to nie lepiej babcie oblepic sniegiem ??? Postoi sobie do wiosny w hibernacji ha ha