Na stacji benzynowej powinno być. Jak już poszłaś to trzeba było się zapytać:) Ja kiedyś na stacji kupowałam.
Proszę kontynuować tutaj.
Proszę kontynuować tutaj.
Na stacji benzynowej powinno być. Jak już poszłaś to trzeba było się zapytać:) Ja kiedyś na stacji kupowałam.
Ale z Ortela ? I do neta ?
Jolek,zajrzałam do neta i wychodzi,że ortel to doładowanie e plus.Jeśli tak-to wszędzie kupisz.
Na dowód,że nie mylam sie-
Einfach aufladen: Online oder mit E-Plus Aufladekarten
Gdzie wy jesteście,bando moja????
Przylazłam tu,a oni o jakimś sexie gadają.A ja to nie wiem,co to jest-to i nie dyskutuję.
A wy gdzie?
Moje geldy nadęły się niemożebnie i zamilkły.Siedzą tak bez słowa już 2 godziny chyba.To wyszłam wcześniej.
Poza tym obiad zjadłam dzisiaj regularny i dziwnie się czuję-żołądek jakby odzwyczajony od tego.
Czekoladą musiałam zagryźć-czekam,czy pomoże.
jestem,moje geldy po kolacji sa czekam az pora przyjdzie na geldowa coby ja polozyc....o seksie pisac mi sie nie chce,wole go uprawiac.... asie tez zacichnieta,Agamorek chyba jest.fajnie ze geldy twe nadete sa
Ja też jezdem, ale znikał co trochę, bo mojej babce szwendaczek się włączył i muszę ją co rusz woizic do biura,bo ona obdzwania rodzinę z "ostatnimi powinszowaniami w starym roku".....
Gdzie kupie doladowanie z Ortel D do neta ? Bo fak koles, ktory mi sprzedawal sklep ma zamkniety do pon, a jutro musze doladowac, bylam na cpn, ale nie widzialam......