bellaluna1977Beruska- to może faktycznie ta sieć będzie najlepsza...
Bo Ja chcę mieć luźny dostęp dzwonienia za małą kasę ;-)
Jakby Ci się nudziło to napisz o co tam chodzi i w ogóle. ...
Bo ja należę do tych mało-kumatych ;-)
Także z góry wielkie dzięki :-)
a wiec tak musisz kupic blauworld karte sim za 9,90 E , jest to biało niebieskie opakowannie na którym w górnym lewym rogu jest napisane blauworld na srodku pisze ins Ausland oraz duzymi literami ab 1 cent/ minut. kupisz ja w sklepie Edeka na stacji paliw , lub w sklepie DM, Rosmman, potem musisz wejsc na strone
http://www.blauworld.de/ nastepnie właczyc sobie tlumaczenie jesli nie znasz jezyka niemieckiego i zarejstrowac karte, potem musisz kupic sobobie kredyt za 10 Euro lub 15 Euro to zalezy w jakim jestes miejscu w niemczech i czy masz sklepy o których pisałam wczesniej lub tankstele, załadowanie kredytu robisz tak *104*kod pin z kredytu powspisaniu kodu # zatwierdzasz zielona słuchawka i czekasz na smsa, potem wprowadzasz FLAT czyli , wchodzisz na smsa wpisujesz start3010 wysyłasz tego smsa na numer 23000 z kata zabiera ci 9,90 i masz Flata właczonego , ale twoj mąż tez musi miec blauworld karte , kiedy w ciagu miesiaca stanie sie tak ze wygadasz te 3000 minut to on wtedy moze kupic i zrobic soebie tego flata i dzwonic do ciebie , poniewaz flat 3000 minut mozesz raz na miesiac zrobic na karcie , ja kiedy wygadywałam te 3000 minut to moj facet szedł i kupował i on robił flata i tak na zmiane , i przezyłam te 2 ms kiedy mnie nie było koło niego , jak i równiez dzwoniłam do polski bo sa to tanie rozmowy za 1 minute 1 Cent wiec mogłam rozmawiac 60 minut i płaciłam 60 Centów, jestem juz od kwietnia w DE z małymi przetwami w polsce telefon dla mnie to podstawa , oczytałam sie o sieciach i kupowałam layke , libere i vodafon , najkorzystniej jest tu w blauworld przetestowałam, orucz tego dostaje sie dodatkowe minuty tak jak ja w tym miesiacu dostałam 320 minut i sms ów , dobra siec polecam bo nie oszukuja i warto.Jak bedziesz miała pytania to daj znac pomoge ile moge .