W Lebarze też jest 1 cent za minutę + 15 za rozpoczęcie rozmowy.
W Lebarze też jest 1 cent za minutę + 15 za rozpoczęcie rozmowy.
Rany koguta nikt nie ma Lebary?Malgi ,a Ty nic nie wiesz ?Jak często trzeba doładować ,żeby była ważną .
Nie mogę zamówić niemieckiej,bo nie znam jeszcze adresu.
Rany koguta nikt nie ma Lebary?Malgi ,a Ty nic nie wiesz ?Jak często trzeba doładować ,żeby była ważną .
Nie mogę zamówić niemieckiej,bo nie znam jeszcze adresu.
To co lebarę wywalić.Mam kartę niemiecką,korzystam z niej sporadycznie.I nawet nie wiem jaki jest obowiązek doładowania .Ostatnio doładowałam w sierpniu i jeszcze mam że dwa euro na koncie.A może powinam numer przenieść do Lycy.?
Ja bym nie wywalała. Dużo ludzi ma Lebarę, a co za tym idzie tanie rozmowy, a na Lebarę za darmo
Troche dziwne. Mam spara I za kazdym razem, czy komorka, czy stacjonarny, to pozera mi 1 cent za min. To niewiele, ale ja tez chce placic tylko za polaczenie. Zdradz, jak to zrobilac:modlitwa:
Mam Lebarę,doładowuję-kiedy braknie mi na koncie,ważna jest przez rok-jeżeli w ciągu tego czasu nie zostanie doładowana-traci ważność.Nie pamietam tresci smsa na tańsze połączenia na komórke do Polski,bo dzwonię do męża.Spytam się kumpeli.jak da mi znać-to Ci podam,gut?
Raz w mięsiácu gdzieś tam dzwonię,ale mam parę euro na koncie od sierpnia.Dzięki Malgi bo coś doczytać nie mogłam na ich stronie.
Też mam Lebarę :-)
Tańsze połączenia na kom. do Polski : SMS o treści BEST,wysyłam na nr 55255
Tak, tylko trzeba pamiętać, żeby wysłać tego SMS zawsze na początku miesiąca, bo taryfa jest ważna do końca miesiąca kalendarzowego.
Ja dodatkowo wysyłam SMS: FLEXIM i mam 300 minut do wszystkich sieci polskich i niemieckich, a na Lebarę za darmo przez cały miesiąc. Kosztuje mnie to niecałe 10 euro. Te minuty + Skype + WhatsApp - i jestem zawsze w kontakcie z najbliższymi, o koleżankach niedoli nawet nie wspomnę.
Kartę Lebary niemiecką kiedyś dostałam,info czytałam na lebara.de.W Polsce chyba już tej sieci nie ma.Malgi ,czyli co doładować za 10 EUR. wysłać SMS.FLEXIM i wsio.?I to raz na miesiąc domyslam się?Napisz ,bo w tej chwili może nie mam takiej potrzeby ,ale to różnie bywa.