no to Basienko dawaj szybciutko do Alinki ,ja rum i herbatke,Alinka mleczko z czoskiem,oj bedzie sie dzialo;-;-;-;-
no to Basienko dawaj szybciutko do Alinki ,ja rum i herbatke,Alinka mleczko z czoskiem,oj bedzie sie dzialo;-;-;-;-
To i ja po drodze zahacze o jakiś sklep i chociaż korniszony lub śledzia przyniose......
Oj,ale bym zjadła teraz chleb ze smalcem i ogorkiem malosolnym zakasiła......
o taka laske zawsze ha ha Nie wypada inaczej hihi
taz masz zachciewajki ha ha Imbiru sie napij ha ha
...do tego lizusek :))))
Wpadajcie dziewczyny śmiało. Mam bardzo ładny, duży pokój ,cały w boazerii i do tego piętro do dyspozycji, a babcia lekko niedosłyszy więc będzie można śmiać się dowoli.
A Ty Orim za robote sie wez i masla narob :-))
To i ja po drodze zahacze o jakiś sklep i chociaż korniszony lub śledzia przyniose......
Oj,ale bym zjadła teraz chleb ze smalcem i ogorkiem malosolnym zakasiła......
Basiu! A ja mam świeżutki chlebek z Lidla ( ten ciemny z ziarenkami) smalec z Polski ze skwarkami i drogą kupna nabyłam ogóreczki kiszone. Pychotka... mniam! Czyli do herbatki zagryzka też jest.
herbatka to na popitke a tak zmarnujesz cale te dobroci.To procentow trza !!!!
jak we trzy sie zejdziemy to po jednej nocce corka pdp bedzie bala sie odwiedzac mamusi,chyba ze na przerwie,ale prezent zrobimy twojej zmienniczce he,he,he
Wpadajcie dziewczyny śmiało. Mam bardzo ładny, duży pokój ,cały w boazerii i do tego piętro do dyspozycji, a babcia lekko niedosłyszy więc będzie można śmiać się dowoli.
Orimku! Renatka obiecała herbatkę z rumem to procenty są.
A pod boazerie zagladalas?