Nie wierze nikt tego nie kupuje ??
Nie wierze nikt tego nie kupuje ??
Nie. Żeby olej roślinny utwardzić, potrzeba duuużo chemii. Po co Ci to?
W USA w szkołach zabroniono używać utwardzonych tłuszczy roślinnych - są zbyt toksyczne dla dzieci.
Nie kupuje i nie używam.
Mam pytanie , czy proszek weisse reisse do prania jest dobry ?jest teraz w promocji w Netto za 12,99 na 100 prań i niewiem czy kupić czy może czekać na persil?Tylko niewiem czy sie doczekam w promocji do mojego zjazdu. Kupował może ktos tem proszek?
Dziewczyny jezeli kogos interesuje to w Lidlu sa worki prozniowe na ubrania.Polecam goraco gdyz mozna w walizce zmiescic duuuzo wiecej niz normalnie.Wiem bo jadac tutaj musialam zabrac rowniez grubsze ciuchy oraz zimowa kurtke-jak wiekszosc z was.W PL zakupilam taki worek i miejsca w walizce mialam tak duzo,ze moglam spakowac jeszcze raz tyle.Tak wiec goraco polecam a cena to 3,99 za dwie szt a wymiary 60/100.Dodam jeszcze,ze walizka nie byla wcale ciezka.
Jak jeżdzilam busami to kupowałam Weisse Reise ,albo Persil w zależności co było.Dobry jest też żel .Nawet wolę żel do prania.Kupuj jak cena dobra.Teraz dużych zakupów nie robię ,bo wracam autobusem.
Na czym to polega ,bo normalnie nie wiem co jest z tymi workami próżniowymi.A chętnie bym skorzystała.
Dziewczyny jezeli kogos interesuje to w Lidlu sa worki prozniowe na ubrania.Polecam goraco gdyz mozna w walizce zmiescic duuuzo wiecej niz normalnie.Wiem bo jadac tutaj musialam zabrac rowniez grubsze ciuchy oraz zimowa kurtke-jak wiekszosc z was.W PL zakupilam taki worek i miejsca w walizce mialam tak duzo,ze moglam spakowac jeszcze raz tyle.Tak wiec goraco polecam a cena to 3,99 za dwie szt a wymiary 60/100.Dodam jeszcze,ze walizka nie byla wcale ciezka.
ja je dzisiaj kupiłam ----- rewelacja 1 torba --- w jednym worku !!!! polecam
Urwało się ucho od mojej torebki. Naprawiać już nie ma sensu, wobec czego wyruszyłam dziś na poszukiwania nowej, jakiejkolwiek, bo mnie tam torba - cud niepotrzebna, aby drobiazgi pomieściła.
Kupiłam.
Spodnie... :lol2:
Też dobrze, bo wszystkie które mam ze sobą zjeżdżają ze mnie mimo pasków. Z rozmiaru 42 na 36...
Aha... nie ma czego zazdrościć, tej diety akurat nikomu nie polecam.