Na wyjeździe

18 marca 2012 18:02
Ja tez juz tylko czekam ,zeby ta niedziela sie skonczyla.Ciagnie sie jak flaki z olejem.Babcia tez jakas dzis nie w sosie.Zgodnie z regula,jak pogoda sie pogorszyla to nawet sie nie zdrzemnie.To byl bardzo dluuuuuuuuugi dzien.
18 marca 2012 18:24
a ja, żeby sobie dodać otuchy, bo jeszcze tu muszę być 62 dni (Jezu!) przeglądałam dziś oferty obozów żeglarskich i postanowiłam zapisać się na pierwszą połowę lipca do Giżycka. Dotąd znam żywioł o nazwie woda głównie z wanny, więc będzie fajnie. W razie czego zacznę Was wspierać z nieba!
18 marca 2012 18:47
Witajcie ,niedziela mija ja zaliczylam dzisiaj flohmark w okropnym deszczu ale kupilam kilka bibelotow a teraz wrocilam ze spiewanej mszy/chorGospel/ i czekam poniedzialku bo wlasnie zostanie mi szes tyg.Milego wieczoru
18 marca 2012 19:38
a ja dzisiaj poszlam zdjecia kwiatkow robic i krzaczysko wielkie ,różowe znalazłam - szkoda ze sie tu zdjecia nie da wstawic,cudenko,kto ciekawy niech zajrzy tutaj http://www.facebook.com/photo.php?fbid=342982845753876&set=a.342982542420573.95635.100001264915304&type=1&theater
18 marca 2012 19:47
Mnie podobnie niedziela się dłuży jak nie wiem :) a tu dopiero przed 21... ja jeszcze 3 tygodnie, mam nadzieję, że zlecą szybciej niż ten dzień dzisiejszy :))) Ogólnie nie lubiłam nigdy niedziel na wyjeździe...
18 marca 2012 20:04
A w Polsce cudna pogoda,, bylo takie piekne słonce.W domu niedziela tez przebiega w swoim tempie ,,, ale jakże jest inna,, bo swoja,,, u siebie. Poogladałam troche tv, zrobiliśmy z mężem pizzę na obiad ,, teraz trochę posiadówki przy komputerze,,, i koniec dnia. Pozdrawiam wszystkie opiekunki .... z Polski
18 marca 2012 20:14
andrea said:
sylwia przyjedz do mnie na nastepna niedziele-razem cos wymyslimy.

Oj Andrea, gdyby to było bliżej już jutro byłabym u Ciebie :)
18 marca 2012 20:19
Właśnie dostałem maila od kolegi. Był opiekunem na wyspach dawno temu, kiedy sam zaczynałem. Później pracował w centrum rehabiltacji w Polsce. Centrum zamknięto, a on nie miał pracy, więc wyjechał znowu na wyspy. Zgadnijcie co! Zaczął grać w karty ze swoim podopiecznym z nudów i dziadek (z demencją) orżnął go w "Black Jacka" na wypłatę za pół miesiąca - padłem!

18 marca 2012 20:28
Andrea - mnie rozśmieszyła sama historia. Sam fakt że grał z podopiecznym na pieniądze w karty. A jeszcze dwa tygodnie w plecy jest!
18 marca 2012 20:29
kolejny dzień miną z pogodą było różnie raz słońce a raz deszcz ale udało mi się wyjść na trening z kijkami bo postanowiłam trochę schudnąć i mam nadzieję że to coś pomoże życzę spokojnej nocy!
19 marca 2012 05:49
Witam koleżanki. U mnie dzisiaj dość pochmurnie. Ale przynajmniej się wyspałam!

19 marca 2012 07:09
19 marzec wita dzielne panie i panów śpiewem ptaków i słońcem (rzeczywistym lub wirtualnym). Do kawy, do papierosków wzywa, a jeśli ktoś bardzo chce- to od razu do roboty! Mój dziadek śpi, więc pracuję tylko na kompie.
19 marca 2012 07:30
Witam wszystkich.Od rana slonce (rzeczywiste) Ptaszeta zamilkly,bo w nocy byl okropny wiatr.Galazki od jogly mi po balkonie lataly.Nic sie nie wyspalam.Ale przynajmniej nie pada.

Kawka zaliczona ,papaierosek tez czyli dzien sie rozpoczal.Wstawac spiochy!!!
19 marca 2012 08:04
Witam :))) Od rana deszcz i pochmurno, niewyspana jestem... Deszcz silnie uderzał o parapet...

Papierosek nawet nie obudził, a o kawie nie wspomnę... :))) miłego poniedziałku :*
19 marca 2012 08:43
Dzisiaj jest ładniejsza pogoda to się kochanie wyśpisz....również ci życzę miłego dnia nad morzem świeci słońce.