Patrzyłam ale doopa,sama nic nie zrobie,a oni maja to głeboko gdzieś.
Patrzyłam ale doopa,sama nic nie zrobie,a oni maja to głeboko gdzieś.
U mnie byl gosciu z kablowki , ustawil tylko nie wszystkie kanaly , ma przyjsc jeszcze raz z nowym dekoderem .Jak lecialam po kanalach , znalazlam tv polonie , tvn24 i itvn.Nie wiem tylko czy beda kodowane? Moze ktos cos wie? Nie wiem kiedy on przyjdzie .
Te ustawienia to można chyba z pilota samemu zrobić,spróbuj.
Nie mogę Ci pomóc Magdusiu ...niestety . Też nie wiem , kiedy on przyjdzie . Pytałam zarazę , ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskałam . Powiedział tylko " niech Magda czeka ...będzie przygotowana ...wpadnę znienacka ...i swoje zrobię " ....Noo...tyle tylko wiem ...w temacie :-(
A daj spokoj, jeszcze zeby on cos mial w sobie , a tu nic...Juz ja go obejrzalam ze wszystkich stron , no niestety nic nie moze mi zaoferowac (((
Tego szukasz??
Korzysta ktoś z yoy.tv?
Od wczoraj strona nie działa. Opłacony mam tam pakiet i doopa.
Obrazek otwierasz w nowej karcie i ten link kopiujesz i to wszystko. Doda to wcześniej opisała jak to zrobić.
No i dobry wieczór wszystkim.
Tina, czy ty wiesz jak oglądać tvn player za darmo ? bo ja nie mogę się doszukać :palka: a może nie ma takiej możliwości...
Nie wiem za bardzo, bo akurat nie oglądam tego- mam Iplę, ale chyba jak to w takich wypadkach bywa to są jakieś programy za free. Sprawdź czy nie masz właczonego jakiegoś programu blokującego reklamy na tej stronie- bo to może uniemożliwac odtwarzanie.
Okej. Ipla jest wszędzie darmowa i dostępna , ale z tvn-em to nie tak. Tu nie chodzi chyba o żaden program i reklamy. No nic, bede myśleć dalej. :-)
Zarzuć linkiem do tego playera- popatrze.