Gratulacje!!! Ładne imię, oby maluch zdrowo się chował. (trochę Ci zazdroszcze, też bym już wnuka pobawiła) :)))
Gratulacje!!! Ładne imię, oby maluch zdrowo się chował. (trochę Ci zazdroszcze, też bym już wnuka pobawiła) :)))
Witam , wpadam się pochwalić ,że zostałam babcią . Córka urodziła we wtorek mam wnuczka Miłoszka
Wygląda na to, że jednak babcia pojedzie do REHA i niepotrzebnie się martwiłam, że nie dam rady jej nosić. Teraz mogę się zacząć martwić tym co dalej ze mną agencja zrobi. Swoją drogą to miałam tutaj parodniowy urlop płatny, już drugi w tym roku. Kurcze czy ja czasem nie mam za dobrze? Pewnie to się gdzieś zemści.
Witajcie wieczorową porą,miałam dziś urwanie głowy,ale za to czas ino myk przeleciał. Dziś byli ogrodnicy,ale chyba inni niż u Leny 7 bo obaj nietwarzowi hi,hi. Mimo,iż zeszło im się do popołudnia,córka babci powiedziała że moja pauza rzecz święta i mam sobie iść na spacer ( czyli są pod tym względem w porzadku) i znowu dochodzę do momentu kiedy zastanawiam się czego ja chcę od tej rodziny...
Poszłysmy z koleżankami do sadów na pyszne jabłka- więc głodna nie jestem :)
No i nie wiem sama już czego chcę,babcia nawet przestała przede mną słodycze chować,może więc zostanę?
No co ty !!!tak zle kolezance zyczysz nie daj boze !!
Zobaczysz, że się ułoży. Babcia się oswoi z Tobą, Ty z nią i będzie dobrze. Gdybyś poznała moją rodzoną babcię to też pewnie byś wiała gdzie pieprz rośnie, u niej uśmiechy można by było kredą w kominie zpisywać tak były rzadkie. Wychowywała mnie, nigdy nie usłyszałam od niej żadnego pieszczotliwego słowa a i tak wiedziałam, że za mną i za moją mamą w ogień by wskoczyła. Miała złote serce ale bardzo, bardzo ciężkie życie, które odcisnęło ślad na jej sposobie bycia.