Oglądam teraz serial - The 100
Ale polecam też Quantico, bardzo fajny :) jeśli ktoś lubi
Oglądam teraz serial - The 100
Ale polecam też Quantico, bardzo fajny :) jeśli ktoś lubi
O osobach będących szkoleni na agentów FBI, po czym są wmanewrowani w atak terrorystyczny
O osobach będących szkoleni na agentów FBI, po czym są wmanewrowani w atak terrorystyczny
Pewnie też się skuszę, bo brzmi ciekawie. Lubię sensacyjne o terrorystach.
Warto, szczególnie że za jakiś miesiąc rusza drugi sezon. A pierwszy trzyma cały czas w napięciu. Przynajmniwj mniw tak trzymał
Warto, szczególnie że za jakiś miesiąc rusza drugi sezon. A pierwszy trzyma cały czas w napięciu. Przynajmniwj mniw tak trzymał
Ja polecam jeszcze "Ostatni okręt" - oglądam I sezon. Wirus zaatakował cały świat, nastapiła pandemia. Akcja serialu rozgrywa się na okręcie marynarki wojennej USA, gdzie trwają badania nad szczepionką na wirus.
Ogladalam, jestem juz na trzecim sezonie i tez super.
Ja polecam jeszcze "Ostatni okręt" - oglądam I sezon. Wirus zaatakował cały świat, nastapiła pandemia. Akcja serialu rozgrywa się na okręcie marynarki wojennej USA, gdzie trwają badania nad szczepionką na wirus.
Nie ogladam żadnych seriali zwłaszcza niekończących sie ................................................. :-) Lubie biograficzne , historyczne , reportarze , kryminały . Krótko i treściwie. Jak mnie zainteresuje to mam zajecie na dłuzej szukam więcej informacji w książkach. Podziwiam tych ktorzy ogladają i zastanawiam sie jak wytrzymują te rozłożone na cząstki informacje. Nie , nie , to stanowczo nie dla mnie .
Mleczko - ja też lubię dokumentalne i naukowe seriale. Ale seriale fantasy, albo sensacyjne też obejrzę. Oczywiście jest różnica pomiędzy serialem, a serialem - niektórych się rzeczywiście nie da oglądać, ale są i dobre.