To oglądam za granicą 1

04 maja 2014 19:00
Ma ktoś namiary na TVN?
04 maja 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ma ktoś namiary na TVN?

Spróbuj tu,ja mam muła nie internet więc nie idzie: http://ustreamtv.pl/?cat=473
04 maja 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ma ktoś namiary na TVN?

Próbowałaś na Weeb? Tutaj dziewczyny kilka stron wstecz pisały, że miały TVN.
04 maja 2014 20:35
dora30

Właśnie drugi jest gorszy. Stracil cala oryginalność, nie ma juz w ogole tego chorobliwego klimatu :/

No właśnie lepszy drugi ;P Pierwszy obejrzałam beznamiętnie i żadnej oryginalności, czy chorobliwego klimatu w nim nie było, jak dla mnie. W drugim przeciwnie, no i Will stał się bardziej mroczny ;)
04 maja 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
ja mam wszystkie kanały łącznie z HBO i CANAL + ale opłata miesięczna 18,99 na GOLDVODtv
04 maja 2014 20:39
nie dodałam że opłata w złotówkach więc niewiele
04 maja 2014 21:13
fiber39

ja mam wszystkie kanały łącznie z HBO i CANAL + ale opłata miesięczna 18,99 na GOLDVODtv

Ja też mam wszystkie,tym razem przywiozłam sobie dekoder:)
07 maja 2014 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Rozpoczął się 9 sezon "24 godziny" - Czyli Jack powraca! Nawet nie wiedziałem, że kręcą, bo ostatni sezon był kilka lat temu. Wczoraj na iitv.info się pojawiły dwa nowe odcinki!
07 maja 2014 09:58
opiekun_Janusz

Rozpoczął się 9 sezon "24 godziny" - Czyli Jack powraca! Nawet nie wiedziałem, że kręcą, bo ostatni sezon był kilka lat temu. Wczoraj na iitv.info się pojawiły dwa nowe odcinki!

Uwielbiam ten serial, oglądałam wszystkie sezony - dziękuję za info. Ja poczekam aż ukażą się wszystkie 24 odcinki , bo najbardziej lubię oglądać "hutrem"
A co to za stronka iitv.info nie znam jej, czy jest bezpłatna?
07 maja 2014 10:01
Tak, ale musisz się nakombinować. Bo napisy mówiące o tym gdzie wejść żeby było za darmo są bardzo małe i większość ludzi zakłada konto i płaci.
07 maja 2014 10:35
W przyszłym tygodniu zaczyna się kolejny sezon "Gra o tron",po prawie rocznej przerwie.:)
07 maja 2014 10:41
Przecież już dawno się zaczął. Już 5 odcinków było z 10. Aha - jest jeszcze "Californication", też bodaj 5 odcinków. Jak zwykle Moody wymiata.
09 maja 2014 23:51
Ściągnęłam z torrenta. Kurcze ! Okazało się, że pismo przysłała bardzo duża i znana kancelaria z Hamburga specjalizująca się w tego typu sprawach. Mam przegwizdane. Dla Niemca to co na piśmie to świętość. Wygląda na to , że będę musiała płacić. Jak przyjdą pisma jeszcze w sprawie pozostałych filmów to zamiast przywieżć pieniądze, będę musiała dołożyć.  Na dzisiaj mam dosyć.

09 maja 2014 23:55
Alina

Ściągnęłam z torrenta. Kurcze ! Okazało się, że pismo przysłała bardzo duża i znana kancelaria z Hamburga specjalizująca się w tego typu sprawach. Mam przegwizdane. Dla Niemca to co na piśmie to świętość. Wygląda na to , że będę musiała płacić. Jak przyjdą pisma jeszcze w sprawie pozostałych filmów to zamiast przywieżć pieniądze, będę musiała dołożyć.  Na dzisiaj mam dosyć.

Ja ściągam po kilka filmów dziennie, właściwie to odcinki seriali i programów tv, na torrenta nie wchodze, ściągam raczej tylko z polskich stron. 800 euro (prawie) to kupa kasy i domyślam się jakiego doła musisz mieć.
10 maja 2014 00:00
A ściągnęłam 4 filmy. Podobno najbardziej namierzają torrenta ale gdyby Cię drapnęli na polskiej stronie to też miałabyś to samo. Nie ma zanczenia z jakiej strony ściągasz bo każda taka operacja jest nielegalna. A doła mam jak jasna cholera. Wiem, że jest to typowe zastraszanie i wyłudzenie ale jak przekonasz Niemca, że gdyby poszli do sądu to nic  nie zrobią bo musieliby udowodnić, że faktycznie reprezentują danego wytwórcę i na jego rzecz działają.