Dzięki za link..... poradziłam sobie, bo ja sprytna kobieta jestem
Dzisiajwieczorem odbiorą paczuszkę za 10 e :)
Witam sprytna kobietko a jak dużą paczuszkę wysłałaś za 10 E i skąd i przez kogo odebrana jak byś mogła coś więcej na ten temat , też bym chciała wysłać ale busy chcą 25 E , a poczta tyko 3 E mniej . Radź jak możesz .Dzięki z góry
To nie była "paczuszka", to była duża walizaaaa :) wypchana na maxa.
Przesyłka „od drzwi do drzwi” z Laatzen k/Hannoveru do domu (lubelskie).
Miałam farta, że zapłaciłam tak mało, ponieważ poszło po znajomości :))))
To było w ub. roku ...... nie wiem jak jest obecnie.
Poniżej link do strony przewoźnika, może komuś się przyda
http://dipbus.eu/index.html
Dzięki Bietko za kontakt. Niestety, mimo, że deklarują dostępność 24/7 pod telefonem to oba telefony w Polsce milczą.
Podałam stronę , ale nie sprawdzałam nr tel.
Tu podaję aktualny : +48/ 693 099 047 ..... dzwoniłam dwa dni temu,
Potrzbuję porady. Córka ma mi coś wysłać i potrzebuję firmy, która mi przywiezie paczkę z Częstochowy. Możecie mi kogoś polecić? Dzwoniłam już do Voyagera ale dogadać się z nimi to jakś tragedia.
Macie jakiegoś sprawdzonego przewoźnika?
naszlo mnie dzis znowu na zadawanie pytan
otoz taka to syytuacja chcialabym odeslac moja walizke z zawartoscia sposobem od drzwi do drzwi
a sama jechac sindbadem bo musze chwilowo.... :( ALE nurtuje mnie pytanie jaka mam gwarancje
ze moje skarby dojada do domku :pije3:
czy takie firmy dawaja jakies dokumenty na to to zwykla walizka duza podrozna by byla
Oczywiscie ze dostaniesz pokwitowanie. A czy walizka cala dojedzie to tak jak wszedzie moze zawsze sie cos stac. Takiej gwarancji to tak z reka na sercu nawet poczta nie da. Ale ja juz wysylalem przez takie firmy i zawsze bylo ok.