Dzisiaj wkurzyłam się na maxa, chciałam podać paczkę do Pl.... jedni chcą 25 euro, drudzy tyle samo (((( Trzeci 15 e, tylko ze względu, że chodzidziłam do szkoły z jego siostrą
Dzisiaj wkurzyłam się na maxa, chciałam podać paczkę do Pl.... jedni chcą 25 euro, drudzy tyle samo (((( Trzeci 15 e, tylko ze względu, że chodzidziłam do szkoły z jego siostrą
ooooo !! kurde to ja na wyjeździe od kilku lat i taka niekumata
25e za paczkę do 10 kg
Bieta gdzie jestes k /hanoweru bo ja w wunstorfie
Za 25 euro wyslesz paczke normalnie poczta, za potwierdzeniem odbioru i ze sledzeniem przesylki na stronie DHL - na kazdej pocznie w DE mozesz wyslac ...
Mowie o paczce do 10 kg, o ile pamietam.
Też wysyłałam DHL-em.Jeśli w busach tyle za paczkę żądają,to lepiej kurierem wysłać.Znalazłam aktulalny cennik https://www.dhl.de/popweb/ProductOrder.do?checkOnInit=false&insert=false&itemId=0
Ja od pewnego incydentu nie ryzykuję / paczka doszłą po 2 tyg.częsciowo oprózniona i elegancko oczywiście zapakowana spowrotem / Od tej pory wysyłam tylko przez Deutsche Post / kosztuje niewiele więcej niż kurier czy busik / a cała drogę paczki- moge nawet uprzedzić domowników , że paczka będzie jutro- śledzę na stronie DHl . Najdłużej szła mi paczka 5 dni .
Furgonetka .pl spawdzona i polecam z PL taniej bo ok 70zł z DE ok 120zł 30kg :)