Nasze hobby #1

14 października 2015 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz talent. piękna czapka :-)

Dziękuję
14 października 2015 21:42
A która z pięknych i tu obecnych pań, robiła przepięknej urody szale z moheru? Niech sie przyzna, bo zamówić chciałam, a nie pamiętam która to taka zdolna. Ty Michasiu? Mam zdjęcie na pulpicie , które zdjęłam z tego forum chyba czy z fejsa, ale za cholere nie pamiętam, w której to taki talent drzemie :)
14 października 2015 22:08
doda1961

A która z pięknych i tu obecnych pań, robiła przepięknej urody szale z moheru? Niech sie przyzna, bo zamówić chciałam, a nie pamiętam która to taka zdolna. Ty Michasiu? Mam zdjęcie na pulpicie , które zdjęłam z tego forum chyba czy z fejsa, ale za cholere nie pamiętam, w której to taki talent drzemie :)

Wywołana do tablicy i skromnie stawiam się do raportu 
14 października 2015 22:17
To Ty jesteś sprawcą....tego pięknego czynu?
14 października 2015 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

To Ty jesteś sprawcą....tego pięknego czynu?

Się w kolejce ustaw, bo ja od dawna stoję i grzecznie czekam :) :P.
14 października 2015 22:25
salazar

Się w kolejce ustaw, bo ja od dawna stoję i grzecznie czekam :) :P.

Tego nie, nie przyznaję się, a śliczne jest
14 października 2015 22:27
O zesz ty w zyciu, o tym szalu mi przytruwałaś ostatnie kilka miesiecy? No pacz ! No to ja w kolejkę się zapisuje Michasiu
14 października 2015 22:27
Pamiętaj Michasiu tylko o tym, że ja mam spotkanie w grudniu na szczycie Polsko-Amerykańskim i szal ten jest mi niezbędny, żeby szyku zadać
14 października 2015 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Druty wyjęłam i na poczatek czapeczka dla lali Naszej lokatorki z góry - Lena 4 latka / mieszkają  juz 10 lat/ u  Babci na saaaamej górze

Myslalem,ze to kaktusik!
14 października 2015 22:31
michasia

Każdy przyjmę Michasiu, każdy i na pewno będę zachwycona :).
14 października 2015 22:32
michasia

No chwilunia, przeciez ja to zdjęcie mam z tego forum, no to kto????? Michasia, bo jak się zawezme to będę musiała watek cały przekopać :D :D :D :D Jeszcze mi sprawczyni tłumaczyła , gdzie włóczke tę kupuje, bo ja tez dziergająca, ale nie takie cuda przecież. No przyznasz się czy nie?
14 października 2015 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No chwilunia, przeciez ja to zdjęcie mam z tego forum, no to kto????? Michasia, bo jak się zawezme to będę musiała watek cały przekopać :D :D :D :D Jeszcze mi sprawczyni tłumaczyła , gdzie włóczke tę kupuje, bo ja tez dziergająca, ale nie takie cuda przecież. No przyznasz się czy nie?

Powodzenia, dopiero wpół do 11 :D.
14 października 2015 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Powodzenia, dopiero wpół do 11 :D.

Małpa jedna...o pardon , mało empatyczna osobo A'propos empatia to jest zupa z Azji????
14 października 2015 22:38
doda1961

Doda ja robiłam taki pudrowy róż dla andrei, to był kwiecień zeszły rok, jak to odszukać a w tym laptopie nie mam tych zdjęć
14 października 2015 22:38
doda1961

Doda ja robiłam taki pudrowy róż dla andrei, to był kwiecień zeszły rok, jak to odszukać a w tym laptopie nie mam tych zdjęć