Masz talent. piękna czapka :-)

Masz talent. piękna czapka :-)
A która z pięknych i tu obecnych pań, robiła przepięknej urody szale z moheru? Niech sie przyzna, bo zamówić chciałam, a nie pamiętam która to taka zdolna. Ty Michasiu? Mam zdjęcie na pulpicie , które zdjęłam z tego forum chyba czy z fejsa, ale za cholere nie pamiętam, w której to taki talent drzemie :)
Się w kolejce ustaw, bo ja od dawna stoję i grzecznie czekam :) :P.
Druty wyjęłam i na poczatek czapecz
ka dla lali Naszej lokatorki z góry - Lena 4 latka / mieszkają juz 10 lat/ u Babci na saaaamej górze
Tego nie, nie przyznaję się, a śliczne jest
Tego nie, nie przyznaję się, a śliczne jest
No chwilunia, przeciez ja to zdjęcie mam z tego forum, no to kto????? Michasia, bo jak się zawezme to będę musiała watek cały przekopać :D :D :D :D Jeszcze mi sprawczyni tłumaczyła , gdzie włóczke tę kupuje, bo ja tez dziergająca, ale nie takie cuda przecież. No przyznasz się czy nie?
Powodzenia, dopiero wpół do 11 :D.
No chwilunia, przeciez ja to zdjęcie mam z tego forum, no to kto????? Michasia, bo jak się zawezme to będę musiała watek cały przekopać :D :D :D :D Jeszcze mi sprawczyni tłumaczyła , gdzie włóczke tę kupuje, bo ja tez dziergająca, ale nie takie cuda przecież. No przyznasz się czy nie?