Dokończ zdanie - gra

16 sierpnia 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

pracowitość,a nawet skłonnośc do przepracowywania sie jak przysłowiowy drwal,co to narobi się a potem dobrze śpi, a jak wiadomo.....

ktoś śpi to jeść nie woła !.... czyli o tych śmiesznych sprawach nie myśli albo już nie jest mu dane je .......
16 sierpnia 2014 17:53 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

pracowitość,a nawet skłonnośc do przepracowywania sie jak przysłowiowy drwal,co to narobi się a potem dobrze śpi, a jak wiadomo.....

...kto malin sie nazbiera ten sen ma lekki bo wiadomo że...
16 sierpnia 2014 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

...kto malin sie nazbiera ten sen ma lekki bo wiadomo że...

To zadna praca, tyle, ze niewygodna, pokluc sie mozna o zaczepki na badylkach i snu ozywczego nie daje a potem czlowieka nosi, ze by za soba zamiatal, bo energii ma tyle, a tu ...
16 sierpnia 2014 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

To zadna praca, tyle, ze niewygodna, pokluc sie mozna o zaczepki na badylkach i snu ozywczego nie daje a potem czlowieka nosi, ze by za soba zamiatal, bo energii ma tyle, a tu ...

Trzeba szukać pomocy w wątku "ratujmy się same" można tam zasięgnąć porady zielarskiej i dowiedzieć się sporo o ziołach które...
16 sierpnia 2014 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Trzeba szukać pomocy w wątku "ratujmy się same" można tam zasięgnąć porady zielarskiej i dowiedzieć się sporo o ziołach które...

nie ważne, że są pietruszką, ale dbamy o nie jak o marihuanę, aby
16 sierpnia 2014 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
emi

nie ważne, że są pietruszką, ale dbamy o nie jak o marihuanę, aby

Pięknie rosła wśród malin, i cieszyła swoją Panią która się nią cieszy niczym...
16 sierpnia 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Pięknie rosła wśród malin, i cieszyła swoją Panią która się nią cieszy niczym...

skarbem jakimś cudnym, ale 
16 sierpnia 2014 18:10
emi

skarbem jakimś cudnym, ale 

Coz zostawic ja  musi, bo nie wolno ...
16 sierpnia 2014 23:17
ziolkowa

Coz zostawic ja  musi, bo nie wolno ...

czynić tego komuś co tobie nie miłe a w ostateczności....
17 sierpnia 2014 06:16
frymusek

czynić tego komuś co tobie nie miłe a w ostateczności....

......a w ostateczności..spróbować można , bo zakazany owoc .......
17 sierpnia 2014 09:47
Barbara niepowtarzalna

......a w ostateczności..spróbować można , bo zakazany owoc .......

smakuje lepiej,bo podszyty dawką adrenaliny,a jej działania nie sposób przecenić,niektórzy.....
17 sierpnia 2014 14:14
wolą maryskę cielesną, a niektórzy ziołową, choć ja tam wolę ziółkową z forum opiekunki24, bo ona jako wiking z upodobania i wyglądu nie boi się...
17 sierpnia 2014 14:21 / 1 osobie podoba się ten post
romana

wolą maryskę cielesną, a niektórzy ziołową, choć ja tam wolę ziółkową z forum opiekunki24, bo ona jako wiking z upodobania i wyglądu nie boi się...

dac popalic nie koniecznie maryske ziolowa,i gdyby nie strach przed tym do ktorego listy pisze to.....
17 sierpnia 2014 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
romana

nowych wyzwań i prze do przodu nie ogladając sie na wrogów i zmije pod stopami, które....
17 sierpnia 2014 15:32 / 3 osobom podoba się ten post
ziolkowa

nowych wyzwań i prze do przodu nie ogladając sie na wrogów i zmije pod stopami, które....

....pełzają ,, bezlitośnie depcze,bo nie ma litości dla gadów , które .....