pracowitość,a nawet skłonnośc do przepracowywania sie jak przysłowiowy drwal,co to narobi się a potem dobrze śpi, a jak wiadomo.....
pracowitość,a nawet skłonnośc do przepracowywania sie jak przysłowiowy drwal,co to narobi się a potem dobrze śpi, a jak wiadomo.....
...kto malin sie nazbiera ten sen ma lekki bo wiadomo że...
To zadna praca, tyle, ze niewygodna, pokluc sie mozna o zaczepki na badylkach i snu ozywczego nie daje a potem czlowieka nosi, ze by za soba zamiatal, bo energii ma tyle, a tu ...
Trzeba szukać pomocy w wątku "ratujmy się same" można tam zasięgnąć porady zielarskiej i dowiedzieć się sporo o ziołach które...
nie ważne, że są pietruszką, ale dbamy o nie jak o marihuanę, aby
Pięknie rosła wśród malin, i cieszyła swoją Panią która się nią cieszy niczym...
skarbem jakimś cudnym, ale
Coz zostawic ja musi, bo nie wolno ...
czynić tego komuś co tobie nie miłe a w ostateczności....
......a w ostateczności..spróbować można , bo zakazany owoc .......
wolą maryskę cielesną, a niektórzy ziołową, choć ja tam wolę ziółkową z forum opiekunki24, bo ona jako wiking z upodobania i wyglądu nie boi się...
wolą maryskę cielesną, a niektórzy ziołową, choć ja tam wolę ziółkową z forum opiekunki24, bo ona jako wiking z upodobania i wyglądu nie boi się...
nowych wyzwań i prze do przodu nie ogladając sie na wrogów i zmije pod stopami, które....