Jestem!!! Ból porównywalny do tego przy depilatorze więc nawet momentami był przyjemny :-) Jestm mega zadowolona!!!
:)
A co znaczy N...
?
Neutralne panele,opuchnięta dolna część stopy,lakier na paznokciach przepiękny,sowa na gałązce- jak na mój gust -za duża.
Rozumiem chęc naznaczania ciała-moja córka JUŻ! ma już dwa-dotyczą aktualnej,pierwszej miłości(5lat-na kostce) i przekonań(ogólnych
-na karku,b.delikatny)
Też miałam kiedyś taki ciąg,ale przeszło mi jak pomagałam pielęgnować i leczyć później delfinka na łopatce i syrenki na kostce mojej koleżanki.
Partner mojej córki ''walnął''sobie całą łydkę w swoim klimacie i chociaż nie mam nic do gadania,muszę przyznać rację,że cholerka-jednak mu to pasuje!
Co do tatuazy to napisze tyle, wczoraj jak rozmawialam z Moim Kochanie to mi powiedzial, ze zona kolegi wyladowala w szpitalu dostala zakazenia po zrobieniu tatuazu....a tatuaz byl robiony podobno w sterylnych warunkach w salonie, skoro tak bylo to czemu wyladowala w szpitalu ?? Jej stan nie jest dobry, jak organizm poradzi sobie z zakazeniem bedzie musiala miec przeszczep skory w miejscu tego tatuazu .....
Tak samo co do kolczykow ...Kochana siostrzyczka ( lat 17) musiala zrobic sobie kolczyk nad warga, tak jej sie to podobalo....a ze wakacje to zrobila!!
Nie dlugo sie tym nacieszyla, zaczelo ja bolec tak strasznie....ze wczoraj byla u lekarza, zeby to usunal....przepisal antybiotyk i narazie mowila ze jest okey, ale jak bedzie cos nie tak to ma isc na zabieg .... na drugi raz sie zastanowi 1000 czy warto tak cierpiec ....