Janie?????a czemu na profilu masz długie włosy ???:-)Zetnij i zmień w ustawieniach bo kobietą pewnie nie jesteś :hihi:No chyba że nosisz kucyk i słuchasz rocka:gra na gitarze1:
Janie?????a czemu na profilu masz długie włosy ???:-)Zetnij i zmień w ustawieniach bo kobietą pewnie nie jesteś :hihi:No chyba że nosisz kucyk i słuchasz rocka:gra na gitarze1:
Do takich wyższych umiejętności dochodzi się dłuuugą drogą;)
Tutaj każdy z forumowiczów powinien wrzucić swój filmik,tzn kilka słówek nagranych kamerką i to wystarczy....:-)
Ale zwykła fotka też wystarczy:)
To może daj dobry przykład :-)
Nie jestem przykładem do naśladowania:)
Zgadza się....
Niemniej jednak są też osobniki,które należy omijać z daleka:)
A tak serio to dawno mnie tu nie było(jak już wspomniałam) i powolutku staram się ogarnąć wszystko...na prawdę powolutku.
I wiem,że z telefonu nie mogę wstawić avatara a mój komputer też ze mną nie współpracuje...:-(
To Ty 645?:-)
To Ty 645?:-)
Optymistka, konkretna,lubię ład i porządek ,cierpliwa w pracy w życiu prywatnym już mniej:hihi: (potrafię wybuchnąć) ale to chyba każdy tak ma.Nie jestem otwartą książką do której każdy może zaglądać kiedy chce .Kocham lato, słońce i spacery nad morzem a wiosną i jesienią nasze góry. Moza na mnie liczyć :-)
Hmmm...jaka jestem? Mój znak to skorpion:chaplin: To już wiadomo jaka jestem:-):chaplin::niebo pieklo::hihi:
Hmmm...jaka jestem? Mój znak to skorpion:chaplin: To już wiadomo jaka jestem:-):chaplin::niebo pieklo::hihi: