Patrząc na wpisy liderek ,to ja mam malutko,więc ktoś mnie może ocenić na podstawie wpisów, albo ja kogoś.
O sobie to zawsze najtrudniej coś powiedzieć ,ocenić się,bo mi sie wydaje ,że coś robię dobrze ,a inni widza to inaczej.Forum to miejsce ,gdzie kreujemy siebie jak chcemy , bo jesteśmy anonimowe.Mało jest takich osób ,że są szczere i piszą zawsze prawdę ,nic a nic nie kolorując.Czasami to wychodzi w trakcie ,że ktoś kłamie .
Miało być o mnie ,więc życie mnie dużo nauczyło , a zwłaszcza wyjazdy.Nie lubię chwali-pięt,chamskiego zachowania,przeklinania i sama staram się tak nie zachowywać, by nie drażnić innych takim zachowaniem.Ogólnie daję sobie rade w róznych sytuacjach i zawsze chętnie pomagam.Bardzo sobie cenię różne przyjażnie.Kilka osób mnie zraniło i tu nauczka dla mnie .Temat do przemyślenia ,czy nie było mojej winy ,że tak się stało.Ogólnie mam dużo różnych znajomych ,kolezanek , które tez służą pomocą ,dobrymi radami , to chyba ze mną nie jest tak żle.Jaka jestem ,to może powiedzieć kto mnie zna.Stosuję zasadę;Żyj tak ,abyś mogła co dzień w lustrze spojrzeć sobie w oczy''