06 lipca 2014 09:32 / 6 osobom podoba się ten post
Jestem marzycielką,ale co najciekawsze nie wierzę we własne marzenia,może gdzieś głęboko, jakaś iskierka nadziei...chciałabym pomagać wszystkim, kogo uznam za potrzebującego, co często jest wykorzystywane przeciwko mnie i tu kolejna cecha : naiwność. Wiem, że nie zbawię świata, ale być może choć na chwilę zmienię go dla kogoś? Kocham zwierzęta, tzn.nie wszystkie, bo nie nawidzę kotów( teraz mam lekcje pokory, bo w domu jest takie stworzenie, co to miauczy mi o 6:00 rano pod drzwiami!) często się denerwuję i za dużo-większość biorę do siebie. Mam również napady agresji, często niekontrolowane wręcz, jak kłucę się z kimś, to potrafi dość do rękoczynów, na szczęśćie już nie tak często jak kiedyś. Jestem otwarta, lubię rozmawiać, lubię kiedy ludzie przychodzą z problemami, czasem to wynika z ciekawości, a niektórych wkurza, że 'bawię' się w psychologa, to też zdarza się coraz rzadziej. Pomogę, staram się być szczera, choć niezawsze potrafię. Boję się nowości, zmian, jestem niezdecydowana, trudno podejmuję decyzje, wolę żeby ktoś inny ją podjął-z tego też wychodzę ;) jestem wrażliwa, ciepła, sympatyczna...pcham się tam gdzie mogę dostać choć odrobinę czułości. Kreatywna, niezbyt pewna siebie, ale troskliwa i kiedy trzeba waleczna ;)