05 lipca 2014 18:14 / 3 osobom podoba się ten post
maria100Witam serecznie mam podopieczną od 4 lat po wylewie no i juz powoli zaczyna ona nie funkcjonować.Teraz pojawił się nowy problem z wyprórznianiem lekarz jej zalecił Microlax ale też juz to ni pomaga.Próbuję domowych sposobów sok z kapusty kiszonej,śliwki parzone,czopki z mydła tylko mam taki problem że podopieczna nie mówi i ja nie wiem kiedy chce iść do toalety.Jezeli ktos był w podobnej sytuacji to prosze o radę pozdrawiam.
Zwociłam uwagę na Twoj wpis i ten urywek dostarcza wystarczajacej informacji....... zaczyna ona nie funkcjonować. A więc mniej przyjmuje też płynów jak i podawanie produktow, ktore maja słuzyć do pozbyciu sie problemu staje pod znakiem zapytania,bo ile mozna podac takiej osobie- minimalne dawki nie spowodują oczekiwanego efektu.
Nie pomagaj na siłę zgloś problem rodzinie.Czestotliwośc wyprożniania sie jest związana tez z tym, ile pokarmu przyjmuje Twoja pdp.Nic sama nie kombinuj,żebys nie przekombinowała.
Podyskutowac mozna,kazda rada słuzy czemuś, ale nie staraj sie pomagac na siłę.Moze napiszesz cos blizszego o stanie zdrowia pdp.