I tego bardzo nie rozumiem ,ze jeszcze nie podpisalam im umowy a oni placa skladke ubezpieczeniowa ,ale nie wem co z reszta,pewnie jak wyjade to mi wszystko potraca co placa teraz.
I tego bardzo nie rozumiem ,ze jeszcze nie podpisalam im umowy a oni placa skladke ubezpieczeniowa ,ale nie wem co z reszta,pewnie jak wyjade to mi wszystko potraca co placa teraz.
Witam was wszystkie.a ja mam sytuacje beznadziejna jesli chodzi o ta firme,i do tego jest na dzis dziwna sytuacja,dlatego ,ze ja jeszcze nie podpisalam z nimi umowy a oni mnie ubezpieczaja,nie wiem dlaczego tak jest?chce wyjechac z tej firmy ,ale juz kilka miesiecy nie mam oferty od nich ciagle czekam,bylam zarejestrowana w urzedzie ,wiec mnie wyrejestrowali,niby z faktu podjecia pracy ,ktorej na dzis nie mam,ale ubezpieczona jestem ,w ogole tego nie rozumiem,jak mozna za freekomus placic skladke?czy wiecie cos na ten temat?:-)
Witam was kochane,sytuacja była taka ,ze miałam jechać juz w jedno miejsce ale panie pomylily terminy☺ ,i okazalo się dużo zamieszania,panie z agencji mnie wyrejestrowaly z urzędu ,i za dwa dni dostalam pismo ze jestem wyrejestrowana,natomiast do domu przysłano mi dwia egzemplarze umowy na wyjazd który się nie odbył,wiec tej umowy nie podpisała bo juz byla nieaktualna☺ ,a skąd wiem ze jestem ubezpieczona?bo sprawdziła ,ze od nich mam ubezpieczenie☺,tylko jakim cudem,jeśli właśnie jeszcze nie podpisała umowy.☺
Witam wszystkich ,jesli chodzi o ta agencje to tylko oszukanstwo ,klamia ludzi na wszystke strony swiata ,i z ludzi robia wariatow ,mysla ,ze tym sposobem ugraja cos ,zawiodlam sie na nich nie tylko ostatnio ale odkad zaczelam z nimi wspolprace ciagle jest cos nie tak .
Witam wszystkich ,jesli chodzi o ta agencje to tylko oszukanstwo ,klamia ludzi na wszystke strony swiata ,i z ludzi robia wariatow ,mysla ,ze tym sposobem ugraja cos ,zawiodlam sie na nich nie tylko ostatnio ale odkad zaczelam z nimi wspolprace ciagle jest cos nie tak .