mini.medium.mop.opium.NIK,Nikodem.muminki.minki.nikomu.komu.dom.pik. PRZETERMINOWANY
mini.medium.mop.opium.NIK,Nikodem.muminki.minki.nikomu.komu.dom.pik. PRZETERMINOWANY
PRZETERMINOWANY - termin, terminy,terminowa, teraz, raz, razy, mina, miny, nowa, nowi, nowy, owy, nora, nory, pora, por, port, porty, pory, rota, Roman, Rom, zmora, zmory, marny, marni, tor, tory, Piotr, tir, Ryta, eter, rano, ranny, ranna,Zetor, Iwo, Iwony, Ina, inny,Irena, era, orze,rzemienny, przemienny, mieni, mirta, Mira, potraw, trawy, trawienny, Ewa, Anny,nota, noty, tona, ton, tonie, eta, ropa, ropny, narty, rowy, tanio, tani, nit, nity, typ, top,on, ona, oni, wy, my ty, wytrze,napity, pity, pita, PIN, NIP, nap, pan ,pani, Panny, pary, rap, ar, ary, orny, orne, ornat, wierni, wierny, wierna, era, Wiera, zero, ziemia, ziemny, zimno, zima, zimny, zmienny, zmieni, rant, tran, IRA, Iran, weto, Eminen, net, ten, tam, mapy, mop, mopy, monter, wyro, trawi, tran, Rani, tron, roni, rotor, Artemina, trzep, rzep, Rypin, Rzepin, rym, rozeta, trzon, norma, Warta, wart, warto, trio, aria, arie, Marty, matowy, typowa, owar, Tina, Nina, Noe, Neron, opera, operowy, anty, tyra- NIEZNAJOMA
NIEZNAJOMA - nie, znam, znajoma, moja, moje, nami, nam zna, Ania, Ani, jon,Jan, anion, Ina, maj, majonez, znani, znane, mania, znana, Mania, Janina, Nina, inni, inna, inne, zima, zimno, zimne, zimni, mina, mina, Anin- POKRZYWDOWANIE
Michasia.ułożyłas bardzo dużo słów ale litera A w tym wyrazie jest jedna a Ty układasz wyrazy z dwoma literami A. np.Newada,randka ,parodia
Fakt, ale tylko te trzy - sprawdziłam, a to wszystko przez ten imbir:))) będe kontrolowała i bawię sie dalej !!!
czar,kac.zarodek,kara,karo.Ada,Czarek,roczek,kaczor,Kaja,dacza,dziecko,rok,jak,rak,karoca.rock,kreda. KRASNOLUDEK
KRASNOLUDEK - ludek, lud, dola, los, las, deko, kodeks, kod, rak, kra, rano, nos, era, ar, KUL, luka, kula,Ola, Laos, kran, kreda, reda, dera, dar, rad, sen, DNA, dno, nora, Edek,Alek, lek,Kolka, Olka, Radek, ludno, nuda, da, sole, sak,Kaduk, duka, arka, orkan, orka, ser, res,Lora, rola, osa, As, San, Sanok, Luna, ekran, Ela, Elka,dal, lak, okna, ule, ul, Ula, len, Leon, Leonek, Leo, dla, dur, NSA, nas, Seul, luka, kuka, kura, runo, nur, kres, res,suka, kuso, karne, durna, urna, durno, ona, skona, skok, kok, klan, kona, one, kluska, skan, durne, kurde, Kordek, kora, rok, akron,krok, sok, sukno, kuna, Lena, Lenka, klask, lasek, keks, udko, udano, dano, uda, urok, sadek, sad, dal, dola, loda, dolne, kora, korek, real, durak,sekunda, nul, ulena, Ulka, kask, kuso ,uskok, skok, soda, sonda, kreska, Eska, Erka, narodek, eko,- POINFORMOWANIE
POINFORMOWANIE - forma, info, fonia, wampir, Roman, Ewa, mowa, ORMO, WIP, piwo, piwne, piwna, Iwo, Ina, Fin, prom, Rom, wir, firma, pani, panie, pan, NIP,PIN, nap, Renia, Reni, rap, parno, parnie, pranie, Rani, mono,norma, niemowa, MO, mop, moro, Marie, arie, ar, remi, era, pianie, mina, mini, nim, nie, na ,ma po, ani, Wiera, wiem, inna, inne, inni, nimfa, fan, wena, amen, mina, minie, nie, re, mi, fa , pion, wi-fi, = NIEBIESKOOKA
NIEBIESKOOKA - nie, niebieska, niebo, oko, okno, bies, Basi, siano, nos, sok, soki,kino, skok, skoki, kok, koki, koka,kana, boski, boso, snob, kosa, kosi, sika, siki, sina, sine, sen, Seneka, ESKA, boso, kiesa, as, osa, San Sanok, kona, sieka, nosi, nioska, sobie, Oka, Nike, Ikea, obok, bok, boki, na, nasi,kanie, Anie, Ani, Basie, Benek, Benio- PODLICZANIE