Śniło mi się, że dostałam w prezencie piękne, nowe buty. Chodziłam w nich z dumą.
Wycinek z internetowego sennika na temat nowych butów:
"nowe: podróż
zakładać nowe: sukces, polepszenie sytuacji materialnej"
;)
Śniło mi się, że dostałam w prezencie piękne, nowe buty. Chodziłam w nich z dumą.
;)
;)
;)
Czyli podróż do pracy...
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Czyli podróż do pracy...
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
U mnie to zwłąszcza kopas w dupas :D
Hehe, nie kracz mi tu ;) Podróż do pracy może być, ale do tej, o którą właśnie zabiegam :P
no, no... przecie o tym mowie ;-P
Spałam dzisiejszej nocy snem kamiennym, ale i tak mialam jakieś dziwne sny. Zapomniałam większość z tego co mi się śniło, ale jedno pamiętam: majtki hahaha
Śnily mi się moje majtki z gatunku tych nieciekawych, bawełnianych i ewidentnie niewyjściowych :DDDDDDDD
Spałam dzisiejszej nocy snem kamiennym, ale i tak mialam jakieś dziwne sny. Zapomniałam większość z tego co mi się śniło, ale jedno pamiętam: majtki hahaha
Śnily mi się moje majtki z gatunku tych nieciekawych, bawełnianych i ewidentnie niewyjściowych :DDDDDDDD
hahaha
A teraz poważnie: ja to się chyba zajmę sprawdzeniem owego pana jednak. Niby nic, a trochę mi śmierdzi. Albo szukam dziury w calym.