Osobom, które planują wyjazd za granicę do pracy jako opiekunka. Polecam firmę Active intercare. Byłam już , któryś z kolei raz i wszystko jest jak w najlepszym porządku. Płaca, pomoc ze strony firmy. Polecam !
Osobom, które planują wyjazd za granicę do pracy jako opiekunka. Polecam firmę Active intercare. Byłam już , któryś z kolei raz i wszystko jest jak w najlepszym porządku. Płaca, pomoc ze strony firmy. Polecam !
Ogólnikowe informacje:(Ile płacą ,jakie składki,jaka pomoc,Twoja laurka koleżanko wcale nie zabrzmiała zachęcająco:(
No i dlaczego nie jest napisane w wątku o Active Intercare.Mnie np.jako osobę sporo przed emeryturą interesują składki na ZUS.
Ktoś wie kiedy idziemy na emeryturę.Bo już połapać się nie mogę.
Dyskusja = w figlach. O.
Tego nie wie nikt:(Tereniu,zanim my na emeryture pójdziemy to się rządy jeszcze ze 3x zmienią a każdy ma swój pomysł na wiek emerytalny.....Tak więc obawiam się ,że możemy i do 70-tki zapitalać:(
PRACUJE W FIRMIE ACTIVE INTERCARE JUŻ 7 LAT .. PODOBA MI SIĘ WSPÓŁPRACA .MAJA DOBRE RODZINY W NIEMCZECH ,SA WYPŁACALNI,UMOWA ZAWARTA NA CZAS WYJAZDU WSZYSTKO DOPIĘTE NA OSTATNI GUZIK ... POLECAM . POZDRAWIAM .
Pracuję w firmie już 3 rok. Warunki bardzo dobre , dobry kontakt z koordynatorem. Wypłaty na czas. Serdecznie polecam.
Polecam firmę Activ Intercare. Miła i kompetentna wspołpraca z pracownikami fimy. Szybkie załatwianie formalności, wypłata wynagrodzenia na czas.