ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
01 maja 2013 07:45
Atermina zawsze płaci na czas. Jak na razie to poważna firma ;-))) Jeżeli przeszłaś pozytywnie egzamin językowy i zależy Ci na wyjeździe, to po prostu powiedz to paniom z Aterimy. Powinny to wiedzieć. Bo czasami wydaje się nam coś a tu nie chodzi o to żeby się "wydawało" tylko o jasność.
02 maja 2013 13:15
ja jak pierwszy raz podpisywalam umowe to czekalam na wyjazd okolo 3 miesiecy, ale za drugim razem to okolo 2 tygodni
02 maja 2013 13:30
U mnie potoczylo sie blyskawicznie,musialam tylko odczekac az wyjdzie mi okres wypowiedzenia ktore zlozylam wtedy w poprzedniej firmie:)a nastepnego dnia bylam juz w tej:)ale nie wiem,czy zawsze tak szybko to sie odbywa,czy tak trafilam.
04 maja 2013 14:20
wlasnie tez mam problem bo musze zlozyc wypowiedzeniemw jednej a to 14 dni ale Panie powiedzialy ze poczekaja na mnie . Test jezykowy przeszlam bez problemu referencje sa i Aterima zaproponowala wyzsza stawke wiec jestem zdecydowana pozdrowienia dla wszystkich ;)
16 maja 2013 11:53
ulencja

ja jak pierwszy raz podpisywalam umowe to czekalam na wyjazd okolo 3 miesiecy, ale za drugim razem to okolo 2 tygodni

Ulencja teraz się chyba u nich nie czeka długo. Ja teraz dostałam nową ofertę bo moja podopieczna zmarła na zmianie mojej zmienniczki . Wiec mój wyjazd bedzie szybszy niz myslalam ale to nawet dobrze bo w domu juz nie moglam wytrzymac
24 maja 2013 20:56
Hej Dziewczyny możecie mi napisać jak to jest z Aterimą. Mam w przyszłym tygodniu zdawać test językowy. Do ich biura mam bardzo daleko. Czy oni już przez telefon powiedzą mi ile mogłabym u nich zarobić, bo nie chcę jechać tam na darmo. Bo okaże się np. że wynagrodzenie mi nie odpowiada i na razie nie pojadę. W Promedice24 zdałam w stopniu komunikatywnym i muszę jechać do nich bo nie chcieli mi powiedzieć ilę mogę zarobić.
24 maja 2013 21:03
Aterima powie Ci ile zarobisz od razu po teście (nietrudnym), telefonicznym z języka, a co do reszty, to poproś o przesłanie dokumentów mailem. W moim mieście Wrocławiu mają już dodatkowe biuro, może jest jakieś bliżej Ciebie, niż Kraków czy Wrocław. To na wypadek, gdyby się nie zgodzili na maila, jednak sporo firm wysyła już papiery do podpisania internetem. Powodzenia!
24 maja 2013 21:10
Tak jak Romana pisze,najpierw zdajesz przez tel niby sprawdzian twojego języka,potem pani wystawi ci ocenę i poda jaki byłby twoj zarobek.A potem i tak musisz do nich do biura pojechac.Tam na miejscu podpiszesz umowe,zrobią ci zdjęcie.to trwa ok 1,5 godz.
Zdecydowanie Aterima da ci więcej niż Promedica24.
24 maja 2013 21:11
Aterima ma oddział ntez np. w Gdańsku. Ja zdałam u nich egzamin, nietrudny, od razu powiedzieli ile zarobie. Umowe mam jechać podpisać własnie do Gdańska, bo tu mi najblizej.
27 maja 2013 08:13
Dziei za informację
29 maja 2013 13:12
A to Aterima ma tylko dwa biura regionalne? - Kraków i Gdańsk? 
29 maja 2013 13:53
Ja byłam w biurze w Szczecinie.
Można sprawdzić na stronie firmy, lub zapytać podczas ustalania spotkania.
29 maja 2013 18:49
Wygląda na to, że ma 4 biura - Szczecin, Gdańsk, Kraków i Wrocław. Do wyboru, do koloru!
02 czerwca 2013 19:05
Byłam w piątek na spotkaniu w biurze w Szczecinie. Pani była bardzo miła i cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Podpisałam umowę i czekam na oferty. Rozczarowało mnie jedynie to, że na tym spotkaniu nie można już negocjować zarobków. Przez telefon za szybko się zgodziłam sądząc, że konkretna rozmowa o płacy odbędzie się twarzą w twarz.
02 czerwca 2013 23:37
Pola1122

Byłam w piątek na spotkaniu w biurze w Szczecinie. Pani była bardzo miła i cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Podpisałam umowę i czekam na oferty. Rozczarowało mnie jedynie to, że na tym spotkaniu nie można już negocjować zarobków. Przez telefon za szybko się zgodziłam sądząc, że konkretna rozmowa o płacy odbędzie się twarzą w twarz.

U nich tak w Szczecinie pani juz tylko to co było w oferci przez telefon a i tak trzeba uwaznie sie przyjec czy dobrze jest zrobiny przelicznik w umowie bo u mnie zabrakło ale mowia ze to dopiero mozna sprawdzic dokładnie przy pierwszym zleceniu