ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
12 sierpnia 2013 10:28
Właśnie dostałam aneks do umowy z podwyżką i dzień się zrobił przyjemniejszy ....
12 sierpnia 2013 15:25
A mnie właśnie wpłynęła wyczekiwana wypłata... Kaya to dla Ciebie głównie wiadomość, czyli są słowni...10 dni roboczych...
22 sierpnia 2013 10:36
A mi przysłano zobaczcie co : http://www.opiekunki.aterima.pl/renifery-na-wakacjach/stworz-historie
Mozna stworzyc historie o reniferach i wygrac jakies nagrody .
22 sierpnia 2013 11:13
Sylwunia

A mnie właśnie wpłynęła wyczekiwana wypłata... Kaya to dla Ciebie głównie wiadomość, czyli są słowni...10 dni roboczych...

Sylwunia:)masz juz potwierdzenie odjazdu na ten konkretny termin?w sensie,czy jest juz zmienniczka zaakceptowana?bo u mnie cisza ,nie wiem,czy oni tak na ostatnia chwile to zalatwiaja czy jak?
22 sierpnia 2013 11:38
Mała - ja miesiąc przed zgłaszam swoją datę powrotu, firma szuka zmienniczki, wysyła profile kandydatek do rodziny, kiedy jest już " klepnieta" to koordynatorka dzwoni do mnie i potwierdza, potem jeżeli pani wybrana chce to dzwoni i sobie rozmawiamy.
Zawsze wszystko się dobrze układalo ze zmianą.
22 sierpnia 2013 11:44
mala

Sylwunia:)masz juz potwierdzenie odjazdu na ten konkretny termin?w sensie,czy jest juz zmienniczka zaakceptowana?bo u mnie cisza ,nie wiem,czy oni tak na ostatnia chwile to zalatwiaja czy jak?

Mala ja już w zeszły poniedziałek wiedzialam, kto przyjedzie. Rozmawiałam na skype z tą Panią. bo z firmy mnie prosili, bym ją przekonała do przyjazdu na 4 września :) Nie wiem, jaki oni mają termin na znalezienie zmienniczki, ja podobnie jak Wiesiula na początku sierpnia zgłosilam mój powrót emailem, później po rezerwacji biletu lotniczego wysłałam dame odjazdu :) Może napisz email do swojej opiekunki kontraktu :) Poza tym syn wyjeżdżał na urlop i to musiało być załatwione przed jego wyjazdem, bo wraca dopiero 1 września.
22 sierpnia 2013 11:47
Wiesiula

Mała - ja miesiąc przed zgłaszam swoją datę powrotu, firma szuka zmienniczki, wysyła profile kandydatek do rodziny, kiedy jest już " klepnieta" to koordynatorka dzwoni do mnie i potwierdza, potem jeżeli pani wybrana chce to dzwoni i sobie rozmawiamy.
Zawsze wszystko się dobrze układalo ze zmianą.

Dzieki Wiesiula:)zglosilam miesiac"przed",4dni temu pytalam syna czy juz jest cv nowe,to jeszcze nie bylo.Jak  bylam na urlopie i wracalam tutaj,to powrot mialam na 29czerwca a firma dzwonila do mnie juz 10:)czyli ta procedura juz sie odbywala:)doczekac sie juz nie moge choinka haha:)
22 sierpnia 2013 11:50 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

A mi przysłano zobaczcie co : http://www.opiekunki.aterima.pl/renifery-na-wakacjach/stworz-historie
Mozna stworzyc historie o reniferach i wygrac jakies nagrody .

Też to dostałam, a nawet dla zabawy napisałam:

http://www.opiekunki.aterima.pl/renifery-na-wakacjach/historia/oh11/Sylwia-Konskie

Rzućcie rogiem proszę :)
22 sierpnia 2013 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
A rzucę Ci Sylwunia tym rogiem , rzuce ! Podobala mi sie ta historyjka , szkoda ze ja tej swojej czapki zdjac nie moge :)
22 sierpnia 2013 13:10
Ja to juz nie wiem:)chyba jestem osobnikiem od dziwnych zdarzen i oklicznosci:)pisze sobie przed poludniem robiac obiad o tym,ze nie mam jeszcze zmienniczki a tutaj jak w Big Brother:)oko brata patrzy czy jak hihi:)2minuty po poscie telefon z firmy w sprawie zmienniczki haha:):):)
22 sierpnia 2013 13:25
no widzisz i juz wszystko wiesz:) czary mary:) i co jeszcze troche i do domku?
22 sierpnia 2013 13:29
magdalena_k

no widzisz i juz wszystko wiesz:) czary mary:) i co jeszcze troche i do domku?

:)niby tak ale.....chwalilam,chwalilam i chyba przechwalilam,mam nadzieje,ze sie myle........:)
07 września 2013 10:05
Drogie Panie wiecie może jak to jest kiedy jedziemy do domu szybciej niż planowo ze względu na decyzję rodziny oddania podopiecznej do heimu, nam płaci firma za czas pobytu i nic więcej, prawda?
07 września 2013 18:16
Wiesiula

Drogie Panie wiecie może jak to jest kiedy jedziemy do domu szybciej niż planowo ze względu na decyzję rodziny oddania podopiecznej do heimu, nam płaci firma za czas pobytu i nic więcej, prawda?

Wiesiula,a co sie stalo?ja pracuje za krotko,zeby sie wypowiedziec,ale wydaje mi sie,ze wcale nie musisz wracac,przeciez jesli chcesz to moga poszukac Tobie nowe miejsce bez zjezdzania.Tak zastepowala mnie kolezanka,byla na zastepstwie za mnie a potem jechala dalej.Najlepiej zadzwon w poniedzialek i zapytaj,pozdrawiam:)
07 września 2013 20:27
Mała rodzina zdecydowała się oddać podopieczną do heimu, ze względu na duże pogorszenie choroby.
Miałam być do końca września planowo, ale wszystko się zmieniło.
W poniedziałek zadzwonię napewno.