ania0608 fajny kot .
Sylwunia a ktorego jest wyplata w Aterimie?
ania0608 fajny kot .
Sylwunia a ktorego jest wyplata w Aterimie?
Ja czekam na umowę właśnie. Mają mi przysłać tu do Niemiec... Tzn. już wysłali (26.07), ale jeszcze nie doszła :)
Sylwia to jak jest z tą umową? Przysyłają czy trzeba do ich biura, żeby podpisać?
w Aterimie nie zwracaja kosztow podrozy, rodzina po przyjezdzie zaraz zwraca,ja mam np 100 euro za podroz, a wyplate dostalam ostatnio 12stego
Ja tam wolę dostać zwrot pieniążków tutaj na miejscu i w euro oczywiście. Mam więcej na wydatki. Nie traktuje tego jako "poniżające". To jest coś, co mi się po prostu należy !!! i nikt mi łaski nie robi !! Taką mam pracę i takie niuanse. Zawsze na początku informuję albo przypominam, że należy mi się zwrot za podróż. I czekam bez litości aż je do łapki dostanę. Bo to jest MOJE !!! Hahaha
w Aterimie nie zwracaja kosztow podrozy, rodzina po przyjezdzie zaraz zwraca,ja mam np 100 euro za podroz, a wyplate dostalam ostatnio 12stego
Aterima ma w ogloszeniach o prace, że panie ktore wyjada do 18 sierpnia dostaną premie, czyli my pracujące w obecnej chwili tez dostaniemy?, w koncu to jest nadal przed 18stym!-:)
A ja zrozumiałam, że przy wyjazdach powyżej 2 miesięcznych kupuje firma bilet, a jak ja teraz jestem na 6 tyg to sobie podróż płacę sama... Mnie syn podopiecznej zwrócił za bilet, nie prosiłam Go o to. Powiedział, że będę miała na swoje wydatki :)