Dwa tygodnie :D ale mialam duzo szczescia , no i dalej mam , ze moja babcia od roku , mimo zaawansowanego wieku jeszcze jest na tym swiecie i oby jak najdluzej.
Dwa tygodnie :D ale mialam duzo szczescia , no i dalej mam , ze moja babcia od roku , mimo zaawansowanego wieku jeszcze jest na tym swiecie i oby jak najdluzej.
HEY !
BEA, z jaka firma bylas zes taka niezadowolona ?
Ja bym chciala do Berlina !!! Uwielbiam to miasto :) CZesto bywam ale tylko na krotko :( max 1 dzien i noc :( Chcialabym znalezsc tam stelle. W ogole chcialabym do miasta !!!
Halo Bea, teraz zobaczylam , ze z Zielonej jestes , tak jak i ja:)I jakby ktos na forum nie wiedzial to jest idealne miastko do mieszkania, ma wszystko , co trzeba do szczescia :D pozdrowionka
jak i ja. No może nie z samej Zielonej ale prawie prawie - Łężyca :))pozdrowionka dla lubuszanek
Lezyca,to Zielona Gora,ha,ha.Witaj.
Ale numer , dziewczyny! Ja jestem z Raculi, ale cale zycie praktycznie w Zielonej, no to koniecznie na kawie w zielonce musimy sie spotkac:D ja do konca sierpnia tutuj, i sie bardzo ciesze , bo lato w berlinie cudne , zawsze sie duzo dzieje.A tam na pankow jakas dziewczyna jest?
daisy_44 , a ile czasu czekalas na Berlin ? Bo przeciez jak sie ma "dodatkowe" zyczenia typu konkretne miasto/wies to sie czeka dluzej.
Może znajdę koleżankę ,która jest lub będzie niebawem w Berlinie.?
Odgrzewam... może ktoś w Berlinie jest- ja chyba będę 14199 - chętnie się spotkam
Odgrzewam... może ktoś w Berlinie jest- ja chyba będę 14199 - chętnie się spotkam