Dowcipy i anegdoty #2

27 czerwca 2014 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
Do apteki wchodzi blondynka i rozgląda się nie pewnie,w końcu pyta aptekarza czy sa testy ciążowe? Tak są, a trudne mają pytania?
28 czerwca 2014 08:59 / 9 osobom podoba się ten post
- Żona pyta męża:
- Kochanie, jakie kobiety podobają ci się najbardziej, piękne czy mądre?
- Mąż odpowiada:
- Ani takie, ani takie, ty mi się najbardziej podobasz.
28 czerwca 2014 09:49 / 8 osobom podoba się ten post
Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli. Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno.
Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl:
- Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi.
- No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż. - Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni.
28 czerwca 2014 13:19 / 5 osobom podoba się ten post
Gość posuwa nowowyrwana panienke w swoim domu.Zrobił co do niego należało a dziewczyna pyta się czy mogłby jeszcze raz.dobra tylko się zdrzemnę 15minut a ty w tym czasie złap mnie za jajka,Dziewczyna złapała i trzyma.Po obiecanym czasie gość dokonał kopulacji.Po paru minutach ta sama sytuacja się powtarza, Po chwili dziewczyna się pyta jak on to robi ze tak szybko się regeneruje wiec on jej odpowiada że to trzymanie za jajka nic nie daje tylko że on jej nie zna wiec bałem się żebyś mi domu nie obrobiła.
28 czerwca 2014 13:39 / 5 osobom podoba się ten post
Przychodzi facet do lekarz i mowi ze ma problem z penisem,bo ma takiego jak noworodek.Lekarz to pokarz pan.Facet sciaga spodnie lekarz oglada mierzy i mowi : faktycznie 54cm dlugi i 3600 wagi
28 czerwca 2014 17:04 / 5 osobom podoba się ten post
Pan Bog słucha i słucha narzekan polskow na słuzbe zdrowia ,ze postanowił,zejsc i sprawdzic osobiscie jak to jest pomu troche!! Przebrał sie za lekarza i przyjmuje w przychodni chorych!!Do gabinetu wjezdza na wozku inwalickim  pan !Pyta go PAN BOG co ci synu dolega a wszystko nie moge chodzic no bo po wypadk no itd no na to Pan Bog podzszedł połorzył reke na głowie i powiedział wstan i idz synu pacjent wstał i wyszedł>Na cholu ludzie ytaj no i jak nowy doktor e taki sobie wziołreke na głowe powiedział wstan i idz synu a cisnienia nawet nie zmierzył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28 czerwca 2014 18:58 / 5 osobom podoba się ten post
Wedruje Jezus po ziemi.Na pustyni spotyka staruszka.
Co tu robisz dziadku
A szukam od lat mojego syna
A jak wyglada ten twoj syn ?
Na rekach i na stopach ma slady po gwozdziach
Jezus OJCZE !!!
Staruszek PINOKIO TO TY !!!
29 czerwca 2014 16:51 / 4 osobom podoba się ten post
Na lekcji polskiego nauczyciel pyta Jasia ,jaki ta czas,Ja się kąpię.Ty się kąpiesz .On się kapie, Jasiu odpowiada sobota wieczór.
29 czerwca 2014 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
Co to jest bigamia?
- Jak się ma o jedną żonę za dużo.
- A monogamia?
- To samo.
29 czerwca 2014 20:28 / 7 osobom podoba się ten post
Siedzi facet przy grobie i krzyczy: - Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć! Podchodzi drugi i pyta - Panie Kogo pan tak żałuje? Ojca, syna? - Pierwszego męża mojej żony.

Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies? Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył że Cię znowu widzi.
01 lipca 2014 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
I tem sposobem jak komiwojażer zajrzy tam za rok, to drzwi otworzy także jeszcze dość młoda kobieta  z dużym biustem,
a trójka dzieciaczków biegać będzie wokoło, ale kołyski z czwartym następcą swoich pomysłowych rodzicieli.
01 lipca 2014 11:20
ORIM

Siedzi facet przy grobie i krzyczy: - Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć! Podchodzi drugi i pyta - Panie Kogo pan tak żałuje? Ojca, syna? - Pierwszego męża mojej żony.

Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies? Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył że Cię znowu widzi.

Taki sam test polecam wykonać , ale zamiast żony, proszę zamknąć razem z psem swojego męża. 

01 lipca 2014 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Taki sam test polecam wykonać , ale zamiast żony, proszę zamknąć razem z psem swojego męża. 

a ja nie mam swojego meza ha ha Poza tym jak zamkniesz faceta razem z psem i flaszka to moze jak otworzysz pozniej bagaznik nie bedzie w takim złym nastroju hihi
01 lipca 2014 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a ja nie mam swojego meza ha ha Poza tym jak zamkniesz faceta razem z psem i flaszka to moze jak otworzysz pozniej bagaznik nie bedzie w takim złym nastroju hihi

ja też nie mam nawet żony, a o flaszce nie wspominałeś.
Może jakby zamknąć ich z flaszką czegoś wybornego, to myslę, że nastrój nie byłby taki zły i to niezależnie od płci )
01 lipca 2014 11:49 / 3 osobom podoba się ten post
Odnosnie duzych biustow,wyczytałam,że kobiety z duzym biustem są płaskie:)