Ta pewnie , wyobraznie wlaczyc trzeba , a nie tak wszystko pod nos :-)
ty bys zaraz pod nos chciala dawać :smiech3:
No nie , tylko pokazac :-)
Ja wyobraźnie to mam że ho, ho!
myślę o takiej sukience dla Marty
Tylko muszę jeszcze przewidzieć
jaki kluczyk do tego "okienka" pasuje
Mam wiele zestawów kluczy,
ale ten uniwersalny napewno będzie pasował :))
Lisa zrobiła dobry zakup.Dobrze wyglada ta kiecka i jest sexy.Kobieta powinna nosić rzeczy które pobudzaja meska wyobraźnię.
Poza tym jak juz nie raz pisałem kazda kiecka lepsza niż spodnie.Sukienka dodaje wdzięku i kobiecości
No ,nie wiem,uniwersalny klucz właściwie pasuje do wszystkiego,Tobie potrzebny klucz do Marty a nie taki do każdego okienka:)
Do Marty to mam już dopasowany,
A wiadomo to - jakie jeszcze klucze będą potrzebne :))))
Lisa zrobiła dobry zakup.Dobrze wyglada ta kiecka i jest sexy.Kobieta powinna nosić rzeczy które pobudzaja meska wyobraźnię.
Poza tym jak juz nie raz pisałem kazda kiecka lepsza niż spodnie.Sukienka dodaje wdzięku i kobiecości
Francuz najlepiej.
Byle nie wytrych ani łom.
Mam dwa "francuzy" w zestawie
i jednego "szweda"
ale czy o tym samym piszemy -
-bo ja o kluczach
Pod warunkiem,ze się w kiecce nie wygląda jak w worku po kartoflach:)Hi hi hi
Mnie się podoba jak się ubiera Magda Gessler-niby jest przy tuszy a kiecki ma tak super dobrane ,że się tego nie zauważa.Ma świetną styliskę albo sama tak komponuje ciuchy.
Lisy sukienka super,taka tajemnicza,nieoczywista:)No i te nogi......
Pod warunkiem,ze się w kiecce nie wygląda jak w worku po kartoflach:)Hi hi hi
Mnie się podoba jak się ubiera Magda Gessler-niby jest przy tuszy a kiecki ma tak super dobrane ,że się tego nie zauważa.Ma świetną styliskę albo sama tak komponuje ciuchy.
Lisy sukienka super,taka tajemnicza,nieoczywista:)No i te nogi......
(usunięte). Rozpowszechnianie wizerunku osoby publicznej wymaga jej zgody.