No gdzież!!!!!Oczywiście ,że nie ,ale ja jestem typ sportowy w kwestii ubioru i butów.Obcasy to nie moja bajka,chyba że naprawde mus ,ale nigdy szpilki:)
No gdzież!!!!!Oczywiście ,że nie ,ale ja jestem typ sportowy w kwestii ubioru i butów.Obcasy to nie moja bajka,chyba że naprawde mus ,ale nigdy szpilki:)
Mam tak samo,i w zyciu nie zrozumiem jakim cudem szpilki moga byc wygodne.
Mam tak samo,i w zyciu nie zrozumiem jakim cudem szpilki moga byc wygodne.
Wszystko przed Toba.Znam kraje gdzie chodzic mozna w pidzamie po zakupy i w szpilkach do dresu.I nikogo to nie obchodzi.Nie zarzekaj sie:)))Jak stwierdzisz ze Ci to pasuje dlaczego nie?
No wlasnie,jak sie nie umie w szpilkach chodzic,to sie wyglada pociesznie względnie żałośnie...u mnie juz chyba na nauke za pozno,aczkolwiek predyspozycje fizyczne do szpilek chyba mam-wzrost 162 waga 55
Ja mam 182 i spokojnie śmigam w szpilkach jeżeli mam na to ochote i nie mam z tym problemów, kwestia dobotu odpowiednio wysokiego mężczyzny, zresztą ja zawsze twierdziłam, że prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 190 ;-) Pozdrawiam z góry ;-)
Wzrost tak ,ale waga focza:)Widział kto fokę na szpilkach??????:):):)
Kasiu!!!!!!!! Foki to chyba nikt nie widział na szpilkach, ale ty jesteś Kasia!!! Masz fajną figure, grzeszysz!!!
To ja jestem PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA:):):) Niewiele ponad 196cm:):):)
Każda kobieta powinna mieć w swojej kolekcji butów odpowiednio dopasowane SZPILECZKI.Zmysłowe kołysanie bioder, szczupłe łydki, wrażenie smuklejszej figury - to wszystko dają buty na obcasie. Dzięki nim kobieta czuje się atrakcyjniejsza i pewniejsza siebie.A jak to działa na mężczyzn!!!!!! Ech...
To ja jestem PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA:):):) Niewiele ponad 196cm:):):)
Każda kobieta powinna mieć w swojej kolekcji butów odpowiednio dopasowane SZPILECZKI.Zmysłowe kołysanie bioder, szczupłe łydki, wrażenie smuklejszej figury - to wszystko dają buty na obcasie. Dzięki nim kobieta czuje się atrakcyjniejsza i pewniejsza siebie.A jak to działa na mężczyzn!!!!!! Ech...
Jakos tak przedmiotowo kobiete traktujesz no nie? Kolysanie bioder,smukla sylwetka...itp...atrakcyjniejsza i pewniejsza siebie? I wystarczy wlozyc buty na obcasach i to wszystko co widzisz w kobiecie?