Chodzę w szpilkach

28 lipca 2016 17:23 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam czarne, super wygodne są, a kupiłam je w Kaufhofiehttp://www.esprit.de/damenschuhe/rauleder-mules-mit-nieten-046EK1W097_001Szpilek które z Buffalo posiadam, teraz nie znalazłam, bo kupowałam je przeszło 3 lata temu-normalne klasyczne z noskiem i na cienkiej platformie. Ale te są fajne, jakby ktoś niezbyt wysokich szpilek szukałhttps://www.buffalo.de/buffalo-pumps-in-nude-173649.html     Ale i tak najpiękniejsze szpilki ma Louboutin. No, cudowne...np. te. Się rozmarzyłam :)  http://www.moliera2.com/1/product/1741398-szpilki-cross-blake-christian-louboutin.html

Te drewniaki mamy troche inne;) Co do Buffalo to mam sandalki na 7 cm obcasiku,ale cholernie niewygodne sa Sliczne ale nie daje rady w nich latac dluzej niz pol godziny. I tez nie znalazlam obrazka,zeby pokazac;) Trudno odszukac fotki modeli sprzed sezonu. No ale coz...A co do wymarzonych szpilek to jestem chora na klasyczne,czarne szpilki,Diora. Jak przymierzylam to popadlam w zachwyt! W zyciu nie mialam na stopach tak super wyprofilowanych butow! Zakochalam sie w nich i tez nie widze zdjecia w necie...Szkoda. Poslinilabym sie troszke 
28 lipca 2016 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Te drewniaki mamy troche inne;) Co do Buffalo to mam sandalki na 7 cm obcasiku,ale cholernie niewygodne sa:-) Sliczne ale nie daje rady w nich latac dluzej niz pol godziny. I tez nie znalazlam obrazka,zeby pokazac;) Trudno odszukac fotki modeli sprzed sezonu. No ale coz...A co do wymarzonych szpilek to jestem chora na klasyczne,czarne szpilki,Diora. Jak przymierzylam to popadlam w zachwyt! W zyciu nie mialam na stopach tak super wyprofilowanych butow! Zakochalam sie w nich i tez nie widze zdjecia w necie...Szkoda. Poslinilabym sie troszke :-)

Bo nawet mierząc w sklepie szpilki, to trudno przewidzieć, czy na dłuższą metę będą wygodne, czy nie, ja miałam szczęście, te szpilki, które mam są wygodne
Z naszej polskiej firmy Ryłko można fajne buty kupić. Kiedyś Benita na forum polecała i skusiłam się na sandałki na koturnie.Buty klasy Venezii, czy własnie Buffalo, ale chyba nawet przewyższają je jakością.
28 lipca 2016 17:58 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bo nawet mierząc w sklepie szpilki, to trudno przewidzieć, czy na dłuższą metę będą wygodne, czy nie, ja miałam szczęście, te szpilki, które mam są wygodne
Z naszej polskiej firmy Ryłko można fajne buty kupić. Kiedyś Benita na forum polecała i skusiłam się na sandałki na koturnie.Buty klasy Venezii, czy własnie Buffalo, ale chyba nawet przewyższają je jakością.

Tak,tak Rylko tez dobra firma,Szpilki szpilkami a ja dzis kupilam sobie trampeczki SPRINTA po przecenie,za cale 8 euro 
28 lipca 2016 18:03 / 3 osobom podoba się ten post
nadzieja

Tak,tak Rylko tez dobra firma,Szpilki szpilkami a ja dzis kupilam sobie trampeczki SPRINTA po przecenie,za cale 8 euro 

ze wszystkich szpilek --- trampy najlepsze
28 lipca 2016 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Mnie interesują czółenka na średnim obc?.asie W kolorze beżu. Może być z dodatkami ,ale koniecznie ze skóry .Tak tu pochwały zbiera firma Lasockiego,a ja odowiedziałam kilka razy te sklepy i nic co by mnie interesowało nie znalazłam.Jak są czółenka w szukanym kolorze ,to lakierowane i nie skora,albo strasznie wysokie szpilki. Miałam do niedawna właśnie takie beżowe buciki ,kupione w DE,ale je wyczyscilam na mokro i straszne zaciski powstały. Próbowałam różnych sposobów ,a zacieki się tylko utrwalaly.Finał był taki ,ze wrzuciłam te buty i teraz na ich miejsce chcę podobne.

Tu zerknij, może coś Ci wpadnie w oko
https://www.rylko.com/pl/katalog/czolenka,16.html
28 lipca 2016 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
nadzieja

Temat o szpilkach, to piszemy z Fioletową Myszą o szpilkach, bo tylko czekać na "recenzję" na innym forum 

No niech będzie ten off-top...Znajdziesz w necie gdzieś zdjęcie tych trampek, bom ciekawa :))
28 lipca 2016 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tu zerknij, może coś Ci wpadnie w oko
https://www.rylko.com/pl/katalog/czolenka,16.html

Dzięki ,zobaczyłam .To co mnie interesuje to, albo nie ma rozmiaru ,albo opisu ,czy skóra.Prawdę powiedziawszy to ja mam obawy kupować buty bez mierzenia .Co innego jak założę to juz wiem czy dobrze leżą ,czy są dobrze wyprofilowane .Sweterek można kupić przez internet  ,bo się naciągnie ,a z butami gorzej.
Jak  wrócę do domu to pochodzę po obuwniczych sklepach .Tu gdzie jestem to są dwa sklepy ,nie licząc takich z chinskimi bucikami itp.Promocje mają tylko 20%,to troszkę mało.
28 lipca 2016 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Dzięki ,zobaczyłam .To co mnie interesuje to, albo nie ma rozmiaru ,albo opisu ,czy skóra.Prawdę powiedziawszy to ja mam obawy kupować buty bez mierzenia .Co innego jak założę to juz wiem czy dobrze leżą ,czy są dobrze wyprofilowane .Sweterek można kupić przez internet  ,bo się naciągnie ,a z butami gorzej.
Jak  wrócę do domu to pochodzę po obuwniczych sklepach .Tu gdzie jestem to są dwa sklepy ,nie licząc takich z chinskimi bucikami itp.Promocje mają tylko 20%,to troszkę mało.

Nie, no przez internet to ryzykowne  czólenka kupować, lepiej w stacjonarnym przymierzyć. Ryłko też ma stacjonarne salony w Polsce i inne fajne salony tez są - ja też przez neta nie zamawiałam, obejrzałam sobie tylko. Niby mozna wymienic na inny rozmiar, ale to odsyłać trzeba, masa kłopotu z tym.
28 lipca 2016 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Temat o szpilkach, to piszemy z Fioletową Myszą o szpilkach, bo tylko czekać na "recenzję" na innym forum :lol2:

No niech będzie ten off-top...Znajdziesz w necie gdzieś zdjęcie tych trampek, bom ciekawa :))

Ja je kupilam w sklepie JAWOL bezowe;w internecie niewidzialam
07 września 2016 11:31
Czy Waszym zdaniem boyfriendy pasuja do szpilek?
07 września 2016 11:41 / 3 osobom podoba się ten post
nass

07 września 2016 11:42
nass

Myśle ze do klasycznych jeansów lepiej pasują :)
12 września 2016 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
Macie rację :)
20 października 2016 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Pomysleliby ,że z Rosji jesteś
25 lipca 2017 13:18 / 2 osobom podoba się ten post
Boyfriendy bardzo fajnie prezentują się ze szpilkami. Osobiscie nie przepadam za rurkami i wolę takie bardziej luźne spodnie. Szpilki również, tak wieć takie połączenie mi odpowiada :) Mam dość grube uda, a jednak w boyfriendach można je nieco zatuszować czego nie zrobi się w rurkach/
Wracając do tematu szpilek to ostatnio sporo fajnych zniżek na wyższe butki i kozaki ma Answear:
https://answear.com/p/kozaki-i-botki-2713-k.html. Zastanawiam się nad kupnem butów tego typu, tylko czy takie odkryte z przodu botki są praktyczne?