Witam, nie chce być natrętna ,czy dalej aktualne są te płyty czy to tylko ściema ?????
Pozdrawiam ;)
Witam, nie chce być natrętna ,czy dalej aktualne są te płyty czy to tylko ściema ?????
Pozdrawiam ;)
Dlaczego ma być ściema, nie rozumiem.Te osoby,ktorym zobowiazalam sie cos wysłać.Mam nadzieje,że otrzymały przesyłki bo nie reklamują.Zagladałam na profil, ale nie było adresu do Ciebie. Zaraz skocze i pooczytam.Aktualne,mam płytki i Ci wyślę.Jesli adres będze miala.
No niestety,nie masz adresu.Widocznie masz dostepny tylko dla przyjaciól.Więc nie pisz,że to ściema.Nie jestem jasnowidzem:):):)
Pisz na Berdyczów ....... za zwrotnym poświadczeniem odbioru i to koniecznie priorytet musi być :-)))))))))))
Dlaczego ma być ściema, nie rozumiem.Te osoby,ktorym zobowiazalam sie cos wysłać.Mam nadzieje,że otrzymały przesyłki bo nie reklamują.Zagladałam na profil, ale nie było adresu do Ciebie. Zaraz skocze i pooczytam.Aktualne,mam płytki i Ci wyślę.Jesli adres będze miala.
No niestety,nie masz adresu.Widocznie masz dostepny tylko dla przyjaciól.Więc nie pisz,że to ściema.Nie jestem jasnowidzem:):):)
Sorki ale nie podam swojego adresu do ogolnej wiadomosci, pisałam juz to wyzej.
Dzieki za dobre chęci, pozdrawiam
Hej dziewczyny i chłopaki
Mam do oddania troche polskiej prasy(Twój Styl,Sens,Wróżka,Swiat Kobiety,Olivia,Pani itp)oraz kilka książek.
Jestem na południu Niemiec,30 km od Stuttgartu w Kirchheim/Teck.Jestem do połowy czerwca,potem pdp idzie do Heimu więc nie mam komu zostawić tych gazet.
Może któraś z Was jest w pobliżu i chciała by je ode mnie odebrac?
Hej, ja byłabym chętna, mam do Ciebie 0,5 godz autkiem.
W przyszłym tygodniu mogłabym podjechać,
lubię poczytać takie starszą prasówkę,
a przy okazji chętnie poznam koleżankę z forum.
Mam meila w profilu.
:))))))
Hej:)
bardzo się cieszę,w końcu z kimś się tu zobacze,ani żywej polskiej duszy tu koło mnie a i prase chętnie oddam,odezwe sie na tel bo Twój adres mailowy jest jakiś "urwany".pozdrawiam.
No faktycznie, nie wiem dlaczego tak pokazuje, jak wchodzę w edytuj profil, to jest cały.
To brakujące po małpie to :vp.pl
Witajcie drogie kolezanki i koledzy:-) ,mam też prośbę może ktoś ma zbyteczne pomoce do nauki j. niemieckiego np płyty książki jestem chętna to przejąć.:pisanie na forum: