05 kwietnia 2014 17:28 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63Karoolaa - nie bierz tego personalnie do siebie bo mam na mysli ogół młodych dziewczyn ,pojawiajacych sie na forum i nie tylko.Nie wiem co to się z młodymi porobiło-wydawałoby się rzutkie,przebojowe,w sporej większości dobrze wykształcone,a nawet pyskate,za to jak przychodzi co do czego to uszy po sobie i siedza nic nie robią czekaja na zmiłowanie....Poskarżyjki Karoli nie są pierwszym takim postem młodej dziewczyny.To my/też ogólnie/ ,stare baby potrafimy sobie robotę znaleźć,mimo braków językowych,długiego bezrobocia,wieku itp.A przecież ,wydawałoby się, wobec młodych mamy mniejsze szanse....Czasem jak o tym myślę to się bardzo bardzo dziwię co ta młodzież tak na laurach osiadła....
Kasiulec, na naszym forum przynajmniej 1/4 dorosłych kobiet ma problemy w radzeniu sobie z pdp i ich rodzinami. Nie walczą o lepsze jedzenie, o sen w nocy, o brak agresji wobec nich, o czas wolny czy o traktowanie z szacunkiem. Te kobiety mają dzieci i mnie wcale nie dziwi, że część młodych nie jest przebojowa. Bo gdzie ma się tego nauczyć, jak matka za przeproszeniem ciapa, a ojciec najczęściej duchowo lub fizycznie nieobecny?
Co innego nasze forum! Tu człowiek nawet jak zaliczy zjebkę jak Karola, to i tak wróci, bo czuje, że go tu lubią i wesprą. Powodzenia Karola! Dasz radę!