sory super firama.!!! nie obrażaj się koleżanko opiekunko nie przejmuj się rolą
sory super firama.!!! nie obrażaj się koleżanko opiekunko nie przejmuj się rolą
Czy firma Hausengels ma cos wspolnego z Pflegeengels ?
Beatko jezeli ja też mogę prosić o informację na maila to też poproszę.dzięki Pozdrawiam wszystkich
A czemu na maila a nie tutaj? Moderator
Właśnie dzwoniła do mnie rekruterka z firmy Haus Engel. Bardzo miła,
niestety musiałam odmówić.
Mam jej nr tel.
Zlosliwosc jest jak jad, ktory powoli zatruwa umysl
witaj margolcia z czystym sumieniem byś poleciła prace u nich proszę odpisz
TAAAAAAK, polecam, ALE, wybieraj w ofertach, prawda jest taka, ze musisz wybrac taka oferte jaka Tobie pasuje, masz mojego maila w profilu. Ja z HE jezdze juz ponad 3 lata, raz mialam niefajna sytuacje, ale nie tyle z winy firmy, rodzina chciala mnie oszwabic, wszysstko moge Ci opisac na priv. Pisz, pytaj.
Może pisz Margolciu tutaj, jestem pewny, że wiele osób jest ciekawych. Moderator
TAAAAAAK, polecam, ALE, wybieraj w ofertach, prawda jest taka, ze musisz wybrac taka oferte jaka Tobie pasuje, masz mojego maila w profilu. Ja z HE jezdze juz ponad 3 lata, raz mialam niefajna sytuacje, ale nie tyle z winy firmy, rodzina chciala mnie oszwabic, wszysstko moge Ci opisac na priv. Pisz, pytaj.
Może pisz Margolciu tutaj, jestem pewny, że wiele osób jest ciekawych. Moderator
chyba z nimi poooooojadę do nieba!!!
Zmienilas zdanie.Forum to nie jest miejsce gdzie mozesz sobie z kogos kpic.To Twoj cytat.Poczytaj wczesniejsze tez Twoje.Nim napiszesz nastepny to sie zastanow.Czy tez jestes przebieraniec?
oj nie gniewaj się na poczatku tak własnie pomyślałam miłego dnia CI życzę
tu się nikt nie gniewa,tylko wpierw z 'błotem' mieszasz,a jak dowiedziałaś się od margolci ile płacą to pod niebiosa wychwalasz?
miła pani nie wiem ile płacą !! margolcia nic tu na ten temat nie pisała ona może to potwierdzić .a ile płacą może warto z nimi pojechać ?pozdrawiam i miłego dnia