Brawo Modi.
Masz u mnie plusika.
Brawo Modi.
Masz u mnie plusika.
No , popatrzcie - jak to firma dobrze płaci ! Stawka na miesiąc wynosi tyle , co rok pracy w Te... !! I teraz pewnie ,,super - firma '' oczekuje , że wszystkie forumowiczki polecą jak w dym , żeby takie kokosy zarabiać !
No to poczeka trochę , aż znajdzie naiwniaczki lub - niestety - kobiety zdesperowane . Jak widać , firmy mało wiedzą o nas , o tym co sobą reprezentujemy - jeśli wierzą , że złapiemy się na cos tak prymitywnego.
To odnośnie postu Enzo .
Witam,
Nazywam sie Maria jestem z Koronowa k/Bydgoszczy. Właśnie wrócilam z Berlina od Pani Morris(ale wracam za tydzien do niej). Pracuje przez firmę pflegemitherzen24 z Bydgoszyczy. Moja przygoda z ta firma zaczela sie rok temu od kursu języka niemieckiego na który zapisalam się u nich aby nauczyć się języka aby wyjechać do Niemiec jako opiekunka. Po 4 miesiącach moja znajomość była już na takim poziomie, abym mógła wyjechać jako opiekunka. Po tygodniu dostałam informacje o wyjezdzie. Bilety oraz zakwaterowanie było po stronie pflegemitherzen24. Po przyjedzie na miejsce caly czas mialam pomoc od Pani Sylwi z pflegemitherzen24 ( a dodam że była to sobota). Praca fajna i Pani Morris też, ale najlepsze to są pieniądze które zarobilam dzięki pflegemitherzen24(w Polsce nigdy bym nie zarobiła tyle)
Maria z Koronowa
Witam. Ale najlepsze to jest to, że reklamę nieuczciwą robisz firmie odnośnie pieniędzy.
W Polsce gdybyś pracowała 24 godziny na dobę - też byś tyle zarobiła.
Bo firma, którą reklamujesz, za 24-godzinną dyspozycyjność w pracy, płaci zbyt mało.
Nie wiem ile Ty zarobiąłś w innej agencji, ale ja jestem zadowolona z pieniędzy i co najważniejsze jak miałem problem bo nie rozumiałam zapisu to moja opiekunka w sobote o 20-tej odebrała telefon i bez zadnego problemu lub pretensji w glosie pomogla mi, a to jest bardzo wazne!!
Miałam wyjechac już wczesniej z firmy mieszczącej się w Toruniu, ale ciągle miałam czekać na telefon i czekać. A pieniądze nie były większe wcale tak jak było mowione na 1 spotkaniu.
Nie wiem ile Ty zarobiąłś w innej agencji, ale ja jestem zadowolona z pieniędzy i co najważniejsze jak miałem problem bo nie rozumiałam zapisu to moja opiekunka w sobote o 20-tej odebrała telefon i bez zadnego problemu lub pretensji w glosie pomogla mi, a to jest bardzo wazne!!
Miałam wyjechac już wczesniej z firmy mieszczącej się w Toruniu, ale ciągle miałam czekać na telefon i czekać. A pieniądze nie były większe wcale tak jak było mowione na 1 spotkaniu.
Albo Marii-Magdaleny z Koronowa,to by nawet pasowalo:)