właśnie szykuje mi się pierwszy wyjazd z nimi.
właśnie szykuje mi się pierwszy wyjazd z nimi.
Zaproponowali Ci tez €900,jak kolezance wyzej?
Witam!Co do Herz 24 mam mieszane uczucia.Mam z nimi jechac a wlasciwie nie wiem do kogo.Na moja prosbe o wieksza ilosc informacji o zleceniu Pani odparla że takimi informacjami dysponuje tylko rodzina.Im zadawałam wiecej pytan tym Pani bardziej była wkurzona.Podczas wymiany maili ze szczegółami wyjazdu Pani prawie na mnie krzyczała.Sama nie wiem co o tym myslec.Pozdrawiam. :)
ania37
Opiekunka
Lubianych postów: 1767
Przyjaciół: 63
13 grudnia 2016 17:44Podoba mi się!Cytat
agnes1974 said:
Specjalnie wielkimi literami napiszę _ DAJ SOBIE SPOKÓJ.
Nikt nie ma prawa na ciebie krzyczeć, nie masz opisu miejsca pracy i pdp na co choruje to nie ruszaj się z domu. Jak rodzina tylko dysponuje info to powiedz,że bez telefonu od rodziny i kontaktu z Tobą wcześniej , to nie pojedziesz. Wiesz, zaoszczędzisz sobie rozczarowanie i ewentualnej wtopy + wydatku 2x bilet..
Oni mnie juz uziemnili i zaplacili za bilet.Jak nie pojade 300zł +kara w plecy.Co do podopiecznej wiem tyle ze ma demencje(nie wiem w jakim stopniu) i rak ajamy brzusznej.Szczegołw tej drugiej choroby nie poznałam.Rak jamy brzusznej to szerokie pojecie.Chciałam byc przygotowana na wszystko i wyszukac szczegołow dotyczacych choroby i diety w internecie.Pani zbyła mnie własnie tym ze takie informacje posiada tylko rodzina i zakonczyla temat.Nie było nawet telefonu od rodzinyJestem wyglupiona i zniesmaczona.Pozdrawiam. :)
Ale wyjazd jest jutro wiec to raczej za pozno zeby odkrecic.
Ale wyjazd jest jutro wiec to raczej za pozno zeby odkrecic.