Opiekunkowo moje kochane koniec pracy - jadę do domku, kolejny wyjazd się kończy - dziękuję Wam za miłe chwile i Wasze wsparcie, oraz w razie konieczności serdeczne kopniaki .
Miłej i spokojnej pracy i do zobaczenia z Pl. :-) :-) :-) :-)
Opiekunkowo moje kochane koniec pracy - jadę do domku, kolejny wyjazd się kończy - dziękuję Wam za miłe chwile i Wasze wsparcie, oraz w razie konieczności serdeczne kopniaki .
Dziękuję wszystkim tym, którzy pomyśleli o mnie choćby jeden, jedyny raz gdy byłam na "bezinternetowej" szteli ( a wiem że tacy byli), oraz tym, którzy przez ostatnie trzy dni czytają mój pamiętniczek i wspierają ciepłymi słowami. Tego wsparcia nie da się w żaden sposób przeliczyć, ono jest bezcenne.
RADOŚĆ DZIELONA - PODWÓJNĄ RADOŚCIĄ, BOLEŚĆ DZIELONA - POŁOWĄ BOLEŚCI
Dziękuję wszystkim tym, którzy pomyśleli o mnie choćby jeden, jedyny raz gdy byłam na "bezinternetowej" szteli ( a wiem że tacy byli), oraz tym, którzy przez ostatnie trzy dni czytają mój pamiętniczek i wspierają ciepłymi słowami. Tego wsparcia nie da się w żaden sposób przeliczyć, ono jest bezcenne.
RADOŚĆ DZIELONA - PODWÓJNĄ RADOŚCIĄ, BOLEŚĆ DZIELONA - POŁOWĄ BOLEŚCI
Cudnie Lileczko piszesz , to my Ci powinniśmy podziękować .............Ja , jako forumowy -nygus (jesli chodzi o wyszukiwanie tematów ) , korzystam , że wyszukałaś " podziekowajki " chcę podziekować wszystkim , którzy mnie wspierali , pomagali , doradzali , mailowali do mnie z "namiarami ".... Dałam radę , jeszcze nie piszę , dopiero przed wyjazdem dam znać , bo już raz się za szybko cieszyłam......DZIĘKI serdeczne ......
Oj Lili, to ja Tobie dziękuję. Czytając Twój ostatni wpis miałam świeczki w oczach, ładnie piszesz. Nie było Ci łatwo ostatnio.
z dedykacją dla moda i oskar za pilnowanie porządku na forum
Naprawdę pomyślałam o was podczas włóczenia się po mieście na wychodnym
, a bycie adminem to ciężki kawałek chleba..wiem coś o tym :-P
Podoba się mnie zaprawdę.
margolcia - jesteś pierwszą osobą, która dała mi plusa na tym forum (19 marca będzie rocznica).
Sprawdziłam pierwszą 10-kę !
Wszystkim b. dziękuję za plusiki, a przede wszystkim za dobre rady, które niejednokrotnie wykorzystałam :)