Podziękowajki

14 lutego 2017 10:22 / 8 osobom podoba się ten post
scarlet

Dziękuję Moderacji za piekne życzenia,:serce:
a ze swojej strony dodam ze jesteście z Elfinką na czele,  czymś najlepszym ,
co nam sie przytrafiło na forum w zeszłym roku.:szampan:

Nie zapeszaj moja miła, nie zapeszaj..  Dziękujemy. 
14 lutego 2017 10:40 / 8 osobom podoba się ten post
Dziękuję Moderacji za miłą Walentynkę. Ja bardzo lubię to swięto, bo w ten dzień jesteśmy obdarowywani nie tylko dowodami miłości, ale również, a moze przede wszystkim.....dowodami sympatii,przyjaźni,serdecznymi myslami i uśmiechami.Panuj nam Moderacjo długo i owocnie, przymykaj oko na nasze głupotki i....kochaj...kochaj...kochaj....nas...
14 lutego 2017 11:36 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Dziękuję Moderacji za miłą Walentynkę. Ja bardzo lubię to swięto, bo w ten dzień jesteśmy obdarowywani nie tylko dowodami miłości, ale również, a moze przede wszystkim.....dowodami sympatii,przyjaźni,serdecznymi myslami i uśmiechami.Panuj nam Moderacjo długo i owocnie, przymykaj oko na nasze głupotki i....kochaj...kochaj...kochaj....nas...

Polecam Wam ten wpis serdecznie!

Mysle tak samo. Chyba kalka lezy na naszych umyslach ;)))

Dziekuje za Walentynki.
Nie tylko Moderacji ale kolezankom i kolegom tez. 
14 lutego 2017 11:46 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Na nasze glupotki i wyskoki natury emocjonalnej a co byla o nie jest, nie pisze sie w rejestr
14 lutego 2017 12:43 / 9 osobom podoba się ten post
Również dziękuję i życzę wszystkiego dobrego :).

Sama nie obchodzę Walentynek, ale uśmiechów i serdeczności nigdy dość, a poza tym nie zapominajmy, ile przyjemności może dać miłość własna ;) :D.

17 lutego 2017 13:58 / 13 osobom podoba się ten post
Musze sie pochwalic i jednoczesnie podziekowac,bo az mnie rozpiera

Dzisiaj dostalam przesyleczke z samiutkiej Polski! Historia wyglada tak...
Kilka dni temu gotowalam golabki i pochwalilam sie tym wydarzeniem naszej Michasi,ktora powiedziala,ze robi zupelnie cos innego. I sruuu mi po samych oczach skwareczkami,smaluszkiem i cebuleczka,mniam,mniam. Odpowiedzialam,ze narobila mi smaka jak stad do Chin! I ze az slinotoku dostalam..I co? I co? - ja sie zapytowuje?
Ano to,ze nasza Basia kochana,zwana przez nas Michasia a przeze mnie Michaska,wyslala mi paczke!!
A w niej wyzej wymieiony smaluszek i inne rarytasy! Nawet papieroski sie znalazly,zeby pluca pokrzywdzone sie nie poczuly;)))Ale na tym nie koniec! Kiedys pochwalilam jedna z bransoletek wykonywana pasjami przez nasza kolezanke. Doznalam szoku bo ta bransoletka znalazla sie tez w paczce!! Oczywiscie od razu ja zalozylam i nie zamierzam zdejmowac. A smaluszek poprobowalam i...PYYYYYCHAAA!! 
Michasiu!! Dziekuje Ci kochana moja Ty! Po niedzieli jakos bede produkowala ciasteczka i nie ma takiej opcji,zebym Ci ich nie wyslala!!
Dzieki Tobie mam dzisiaj cudowny dzien;))

A tutaj fotodokumentacja
17 lutego 2017 14:12 / 11 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Musze sie pochwalic i jednoczesnie podziekowac,bo az mnie rozpiera:-)

Dzisiaj dostalam przesyleczke z samiutkiej Polski! Historia wyglada tak...
Kilka dni temu gotowalam golabki i pochwalilam sie tym wydarzeniem naszej Michasi,ktora powiedziala,ze robi zupelnie cos innego. I sruuu mi po samych oczach skwareczkami,smaluszkiem i cebuleczka,mniam,mniam. Odpowiedzialam,ze narobila mi smaka jak stad do Chin! I ze az slinotoku dostalam..I co? I co? - ja sie zapytowuje?
Ano to,ze nasza Basia kochana,zwana przez nas Michasia a przeze mnie Michaska,wyslala mi paczke!!
A w niej wyzej wymieiony smaluszek i inne rarytasy! Nawet papieroski sie znalazly,zeby pluca pokrzywdzone sie nie poczuly;)))Ale na tym nie koniec! Kiedys pochwalilam jedna z bransoletek wykonywana pasjami przez nasza kolezanke. Doznalam szoku bo ta bransoletka znalazla sie tez w paczce!! Oczywiscie od razu ja zalozylam i nie zamierzam zdejmowac. A smaluszek poprobowalam i...PYYYYYCHAAA!! 
Michasiu!! Dziekuje Ci kochana moja Ty! Po niedzieli jakos bede produkowala ciasteczka i nie ma takiej opcji,zebym Ci ich nie wyslala!!
Dzieki Tobie mam dzisiaj cudowny dzien;)):serce:

A tutaj fotodokumentacja:-)

Cieszę sie,że Ty sie cieszysz:) Lubię sprawiac przyjemności choc najmniejszym drobiazgiem i widziec na twarzy usmiech radości.
17 lutego 2017 14:22 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Cieszę sie,że Ty sie cieszysz:) Lubię sprawiac przyjemności choc najmniejszym drobiazgiem i widziec na twarzy usmiech radości.:radosc1::buziaki2:

No sprawilas! Niesamowita! Wielgachna! Olbrzymia! Przeciez malo nie pekne od nadmiaru emocji
17 lutego 2017 14:28 / 6 osobom podoba się ten post
michasia

Cieszę sie,że Ty sie cieszysz:) Lubię sprawiac przyjemności choc najmniejszym drobiazgiem i widziec na twarzy usmiech radości.:radosc1::buziaki2:

Brawo michasia! i jak sie chce to mozna trafic na tym forum na fajnych ludzi i ooo!
17 lutego 2017 16:56 / 5 osobom podoba się ten post
Zapraszam serdecznie;) Jeszcze nie pozarlam wszystkich slodyczy to do kawy bedzie jak znalazl;)
17 lutego 2017 17:22 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No sprawilas! Niesamowita! Wielgachna! Olbrzymia! Przeciez malo nie pekne od nadmiaru emocji:-)

Myszka smacznego.Na LM też mogę się załapać?
17 lutego 2017 17:34 / 5 osobom podoba się ten post
miło mi Dziewczynki, ale mam pewien niedosyt.Jednej Z naszych Kolezanek obiecałam czarny szal azurowy i niedotrzymałam słowa. Cały czas mnie to dręczy , bo "słowo jest drozsze od pieniędzy". Jakos tak się zabałamuciłam tymi koralikami,ze druty poszływ odstawkę. W domu mowy nie ma o takich robótkach, czasu niet.Zrobię ten szal obiecuję sobie i wtedy będzzie"uzdrowiona dusza moja"buziole , pozdrawiam
17 lutego 2017 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Myszka smacznego.Na LM też mogę się załapać?

Oczywiscie Tereniu! Bedzie mi baaardzo milo
11 marca 2017 13:21 / 7 osobom podoba się ten post
A ja podziękuje za wasze wsparcie i rady. Po podjęciu decyzji i poinformowaniu agencji czuję się trochę lepiej. Wiem że będzie mi ciężko ale byleby zjechać stąd i iść dalej. Dziękuję Wam :*
22 marca 2017 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję jednej osobie za pozdrowienia,nie wiem czy życzy sobie opisywania więc nich będzie anonimowo: