Na wyjeździe #5

16 lutego 2014 23:52 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

emilia - ożeż ty orzeszku :)
Ja teraz dopiero skapowałam, że mamy tego samego dnia urodzinki.
Ale się będzie działo, co nie ?

A Ty spryciaro swoj profil zamknelas !!! Bedzie sie dzialo, ale, hi, hi, na szczescie prawie rok do nastepnego swietowania ...
16 lutego 2014 23:57 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

A Ty spryciaro swoj profil zamknelas !!! Bedzie sie dzialo, ale, hi, hi, na szczescie prawie rok do nastepnego swietowania ...

ale serce mam otwarte
17 lutego 2014 00:01 / 3 osobom podoba się ten post
Moje serce też otwarte:)
17 lutego 2014 06:44
Witam Opiekunkowo ;))) zaczynamy nowy tydzień ;)w oby lepszych humorach i przy kawusi ;) pozdro
17 lutego 2014 09:01 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Miszczynie i Miszczów opieki domowej!

Nie wyspałam się dobrze, nie mogłam normalnie zasnąc mimo senności, więc po północy włączyłam sobie jakieś balety na Arte, niemieckiej grupy zresztą. Tańczyli umiarkowanie pięknie, bo współczesna sztuka działa w dużej części według głównej zasady postmodernizmu, którą złośliwie mogę scharakteryzować jako - im mniej widz zrozumie i im bardziej go wkurzymy, tym lepiej. Lecz muzyka była stara i bardzo ładna, myślę sobie wygląda mi to na Monteverdiego i trafiony-zatopiony! To był właśnie on, jego opera "Koronacja Pompei" tańczona, a nie śpiewana, z różnymi fragmentami muzycznymi, także współczesnej. Nie znam jej, więc dumna byłam z siebie, że poznałam autora po stylu.
Jedni lubią dziergać, drudzy słuchać klasyki,a Robert pojawiać się i znikać.
Jak zdrówko, kochany Panie Naczelniku Zakładu Karnego im. Wandy, Co Jednak Chciała Niemca?
W D. Pan jest teraz, czy na polskich wywczasach?
Proszę wpaść w drugiej połowie lipca pod Wrocław na kolejny zjazd opiekunów, to znajdziemy Panu miłą dziewczynę, która zamknie to otwarte serce, bo chodzić z takim niebezpiecznie dla zdrowia....
17 lutego 2014 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka, Ty - pełna obaw? Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę, jak mawiała młoda lekarka. Ale dobrze, rozumiem że i mistrzowie mają chwile słabości!
Daj kochanie na stronę główną informacje o zjeździe, bo ja matołek komputerowy tego nie potrafię wyciągnąć z forumowych czeluści.
17 lutego 2014 09:26
Pewnie, że będzie dobrze :) Pomyśl sobie, że i tak będziesz z "gorszą" siostrą krócej niż planowałaś :) Najgorsza robota będzie należała do Pflegedinst a lapka możesz znieść na dół i obserwując swoje Panie zaglądać do nas :) :)
17 lutego 2014 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, wszystko się ułoży, dzien, dwa, ogarniesz się w nowej sytuacji. Kto jak nie Ty?
U nas dzisiaj trochę nerwowy dzien, mąż mojej Pdp ma poważną operację, babciunia źle spała, martwi się, co jest normalne. Jakoś to przetrwamy. Miłego dnia.
17 lutego 2014 10:23
Kupilam dzis w Aldi pokrowce dla mojej Niuni (samochodu) w sumie to okazja, pokrowce solidnie zrobione, dobre gatunkowo i cena przystepna. W Polsce takie rzeczy sa drogie, a te tansze (60zl) sa z takiego materialu ze po miesiacu nadaja sie do wyrzucenia
17 lutego 2014 11:23 / 13 osobom podoba się ten post
Wpadlam na to przypadkiem, ale cos w tym jest :)
17 lutego 2014 12:58
Dzień dobry :))) a ja dopiero chwila odpoczynku... Moja PDP dziś kończy chemioterapię tabletkową i od rana jeździłam i załatwiałam wszystko po kolei... spałam bardzo dobrze, aż nie mogę uwierzyć, że Pani tak naprawdę pierwszą noc przespała bez wołania. To ja ją obudziłam po 7, dając jej tabletkę :) Wybrałam się do ALDI, bo miały być fajne torby na zakupy na kółkach, ale niestety nie przyszły i tym sposobem będę musiała się sporo nagimnastykować, by spakować walizkę na podróż :) Spokojnego Popołudnia :*
17 lutego 2014 13:16
Sylwuniu, ja jutro nach Polen, a Ty też lada dzień! Fajnie do kraju zawitać! Zaraz jadę do Aldika po farbę do włosów, bo mam teraz siwo-czarne do połowy, potem resztki brązu na końcach i wygladam okropnie, szczerze mówiąc. Kurczę, tylko czy w Aldim są farby? Jakoś nie kojarzę.... Pomocy!
17 lutego 2014 13:25
Gabrysia

Sorry Amelka, ale dopiero teraz przeczytałam ten post.

Bal karnawałowy?  toż to będzie bal wamiprów  :D :D   -prawie Halloween !!
Tylko nie oddaj za dużo swojej polskiej krwi :)

Odnośnie Skype: