Na wyjeździe #5

16 lutego 2014 12:12
Juz znalazlam
16 lutego 2014 12:13
Jak ktos ma ochote przeczytac to wysle
16 lutego 2014 12:17
Sówka

Ja chętnie przczytam , Wyślij mi, moj meil na moim profilu.
16 lutego 2014 12:21
Sówka

poprosze , :)
16 lutego 2014 12:24
Wyslane, reszte zgloszen wpisywac w poscie o ebookach bo niepotrzebnie tu zasmiecilam
16 lutego 2014 12:31 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem gdzie to wrzucić,bo to do posłuchania,ale śmieszne,na poprawę humoru:)
16 lutego 2014 12:57
Idę do sklepu z antykami, otwarty w niedzielę, bo to w muzeum. Takie tam śliczności są różne - stare obrazy, trochę biżuterii, jakieś rzeźby urokliwe choć lekko niemrawe, cylindry, puderniczki, puzderka, nawet cytra była ostatnio i cylinder. Świetne miejsce, by pooglądać ładne rzeczy, niekoniecznie cokolwiek kupując. Ostatnio spędziłam w nim dobrą godzinę, polecam jeśli macie coś podobnego u siebie.
16 lutego 2014 13:03
tina 100%

Nie wiem gdzie to wrzucić,bo to do posłuchania,ale śmieszne,na poprawę humoru:)

Dobre!!!! 
16 lutego 2014 13:23 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Hogatka nie znam sie na przepisachach!!!Tez by mi było ciezko wytrzymac ale ona boi sie o kary pisała w innym temacie, a 2 tygodnie to okres wypowiedenia tak mi sie wydaje!!!!!!!!Dziwne ale ja juz jej tez napisała niech zamawia przewoznika i wyjezdza w temacie Umowa -Zlecenie tym bardziej ze pisała ze firma nie płaci a ile prawdy w tym co pisze????????

No tak,ok jest coś takiego jak okres wypowiedzenia i to działa w dwie strony.

Tutaj jest inna sytuacja(jeśli historia jest prawdziwa,w co nie wierzę),dziewczyne firma olewa,nie płaci,Pdp jest agresywny,rodzina nie współpracuje.
W momencie,kiedy firma jest tak nie w porządku,nie ma co czekać,tylko firmę załatwić,no ale jeszcze trzeba mysleć,a nie siedzieć w skrawku pokoju i pisac"POMÓŻCIE".

Przepraszam wszystkich i samą zainteresowaną ,za moje posty,Ja dostaje 220 na liczniku jak coś takiego czytam,nie lubię GŁUPOTY.
16 lutego 2014 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Tez poprosze, tylko wstawie znowu maila w profil.
16 lutego 2014 13:26 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Pojawiam się i znikam i znikam i znikam
Mam forumowego bzika,mam bzika,mam bzika
:D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;
16 lutego 2014 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
no u nie sie unormowało pogoda od rana w krakte !!! Słonko ,zachmurzenie deszczyk ,i od nowa teraz sie niby uspokoiło ale ciezko powiedziec na jak długo ;:)))))))))))))))) Ale nie ide na spacer jakos mi sie nie chce !! O 14 mam jechac do szpitala mojego PDP przeniesli na neurologie na badania!!! ciekawe jak długo go potrzymaja ,jego zona przezywa az sie boje ze zaraz ona trafi do szpitala!! Juz tak miałam jego przywiezli a po 3 dniach ja karetka zabrała do szpitala no ale coz poradzic człowiek jej tłumaczy ale co w jej głowie siedzi i co mysli ???????????????? Kazdy przezywa nie da sie tego uniknac!!!
16 lutego 2014 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Gabrysia

Amelka - już piszesz z nowiusieńkiego lapka z aktywowanym Windowsem ?

Gabrysiu, jeszcze nie, bo sąsiad zaczął przygotowywać  dom na bal karnawałowy i nie ośmieliłam się jemu przeszkodzić.Tym bardziej, że pomagało jeszcze dwóch panów. Poproszę jutro.
A bal ma się odbyć 22 lutego i ja też mam zaproszenie więc nie mogę i nie chcę przeszkadzać.   
I każdy z gości ma być przebrany za wampira -))  
I moje dwa lapki są w odstawce. Gdybym była pozbawiona dostępu do netu, to na pewno już dawno nowy byłby uruchomiony i nie szukałabym żadnych wymówek, żeby o pomoc poprosić.
Jak się grunt pod nogami pali, to inne mysli i działania wtedy mam.
Gabrysiu, podpowiedz proszę, jaki jest powód, że nie mogę wgrać na ten komputer Skap,a?
Tj. stary komputer PDP, wgrałam ostatnio przeglądarkę Google Chrome ale i tak nie mogę S.wgrać.
16 lutego 2014 13:54 / 9 osobom podoba się ten post
amelka55

Gabrysiu, jeszcze nie, bo sąsiad zaczął przygotowywać  dom na bal karnawałowy i nie ośmieliłam się jemu przeszkodzić.Tym bardziej, że pomagało jeszcze dwóch panów. Poproszę jutro.
A bal ma się odbyć 22 lutego i ja też mam zaproszenie więc nie mogę i nie chcę przeszkadzać.   
I każdy z gości ma być przebrany za wampira -))  
I moje dwa lapki są w odstawce. Gdybym była pozbawiona dostępu do netu, to na pewno już dawno nowy byłby uruchomiony i nie szukałabym żadnych wymówek, żeby o pomoc poprosić.
Jak się grunt pod nogami pali, to inne mysli i działania wtedy mam.
Gabrysiu, podpowiedz proszę, jaki jest powód, że nie mogę wgrać na ten komputer Skap,a?
Tj. stary komputer PDP, wgrałam ostatnio przeglądarkę Google Chrome ale i tak nie mogę S.wgrać.

Jestes szczupla, rasy bialej i wyssysasz krew?  - wiem kim jestes

To powiedz, powiedz glosno, niech wszyscy ludzie usłyszą !!!

- Jestes tamponem.
16 lutego 2014 14:06
emilia

Poszlo