;) w postaci skondensowanej ;)
Ty weź zbastuj z tym obżarstwem bo się na maraton nie doturlasz:):):):):)
Dawno przestałam mówić:)Zabieram i wrzucam:)Tak samo pościel-babuszka siedzi na Pipisthulu i protestuje, a ja zmieniam:):)A co się nafuczy przy tym -dla niej to i miesiac ,dwa wszystko czyste.......Frau Flejtuszek:):)A co się nasłucham jak ja głupia jestem......jakbym te jej pofukiwania i obelgi brała do siebie to dawno bym zwariowała:)Jak juz zaczyna przeginać to napuszczam na nia Pfl. i znów spokój na trochę:):):)Tak samo ze sprzataniem ,odkurzaniem,myciem okien- nic nie potrzebne bo czysto......Ona kalpie i kłapie, a ja sie wylączam i swoje robię:)Potem jest wielka obraza na dzień czy dwa i znów wracamy do normy:):)
Bardzo lubie tutejszego listonosza :) Obok sąsiedzi mają psy...wieeelki psiska ale takie milusie :) No i jak listonosz przyjeżdza to najpierw wychodzi z samochodu z torebka i idzie do tych psów...One jak widzą żółty samochód to juz szaleją ze szczęścia :) Wiadomo dlaczego :) Listonosz jest Turkiem. Bardzo sympatyczny gość. A wiecie jakie piekne ma oczy? :)"....Ludzie zejdźcie z drogi bo listonosz jedzie..." :)))
Zapewne czaaarne !!! i czarna jak smoła oprawa oczu - Tak ??? Ja zawsze zazdroszczę czarnych rzęs i brwi. Bo ja bladolica jestem, razem z brwiami itd. Blada ;-//
A masz niebieskie oczy albo może zielone ? To ja się mogę chętnie zamienić :)
Zapewne czaaarne !!! i czarna jak smoła oprawa oczu - Tak ??? Ja zawsze zazdroszczę czarnych rzęs i brwi. Bo ja bladolica jestem, razem z brwiami itd. Blada ;-//
Mam zielone z "koniakiem" w środku. Kurde, ten koniak to by się gdzie indziej przydał.
Dzień dobry w sobotnie przedpołudnie:)Dziś spałyśmy do 7.30, z każdym dniem 5 minut dłużej... bo po co wcześnie wstawać :)) Moja poprzedniczka zrywała się o 6.30 i już myła PDP. Obiadek podszykowany, gotuje się powoli :) Miłego dnia :*
A ja dzisiaj nie wstałam pierwsza ;-))) Poczekałam aż PDP się wyleniuchuje. Zawsze wstawałam przed nim ( wiadomo ) i szłam na dół przygotować wszystko. Ale dzisiaj nie ma pflegedziewczyn i mogliśmy przeciągnać leniuchowanie. Jak wstaję wcześniej to PDP jest jakby tez zobligowany do wyjścia z łóżka. A tak to do oporu, wyszło że 8,15 wstawanko ;-)))
20kg przecieru pomidorowego zjadłaś??????????????????Nowa dieta dla maratończyków??????????:):):):)