Na wyjeździe #5

08 lutego 2014 10:36
giunta

;) w postaci skondensowanej ;)

Ty weź zbastuj z tym obżarstwem bo się na maraton nie doturlasz:):):):):)
08 lutego 2014 10:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ty weź zbastuj z tym obżarstwem bo się na maraton nie doturlasz:):):):):)

Święte słowa ;)
08 lutego 2014 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Dawno przestałam mówić:)Zabieram i wrzucam:)Tak samo pościel-babuszka siedzi na Pipisthulu i protestuje, a ja zmieniam:):)A co się nafuczy przy tym -dla niej to i miesiac ,dwa wszystko czyste.......Frau Flejtuszek:):)A co się nasłucham jak ja głupia jestem......jakbym te jej pofukiwania i obelgi brała do siebie to dawno bym zwariowała:)Jak juz zaczyna przeginać to napuszczam na nia Pfl. i znów spokój na trochę:):):)Tak samo ze sprzataniem ,odkurzaniem,myciem okien- nic nie potrzebne bo czysto......Ona kalpie i kłapie, a ja sie wylączam i swoje robię:)Potem jest wielka obraza na dzień czy dwa i znów wracamy do normy:):)

Tego posta to niektóre dziewczyny powinny parę razy przeczytać ;-))  A zwłaszcza  "jakbym te jej pofukiwania i obelgi brała do siebie to dawno bym zwariowała:)"
Bo najlepiej to swoje robic i już !!! ;-))
08 lutego 2014 11:19 / 2 osobom podoba się ten post
Bardzo lubie tutejszego listonosza :) Obok sąsiedzi mają psy...wieeelki psiska ale takie milusie :) No i jak listonosz przyjeżdza to najpierw wychodzi z samochodu z torebka i idzie do tych psów...One jak widzą żółty samochód to juz szaleją ze szczęścia :) Wiadomo dlaczego :) Listonosz jest Turkiem. Bardzo sympatyczny gość. A wiecie jakie piekne ma oczy? :)"....Ludzie zejdźcie z drogi bo listonosz jedzie..." :)))
08 lutego 2014 11:29
Asik

Bardzo lubie tutejszego listonosza :) Obok sąsiedzi mają psy...wieeelki psiska ale takie milusie :) No i jak listonosz przyjeżdza to najpierw wychodzi z samochodu z torebka i idzie do tych psów...One jak widzą żółty samochód to juz szaleją ze szczęścia :) Wiadomo dlaczego :) Listonosz jest Turkiem. Bardzo sympatyczny gość. A wiecie jakie piekne ma oczy? :)"....Ludzie zejdźcie z drogi bo listonosz jedzie..." :)))

Zapewne czaaarne !!! i czarna jak smoła oprawa oczu - Tak ??? Ja zawsze zazdroszczę czarnych rzęs i brwi. Bo ja bladolica jestem, razem z brwiami itd. Blada ;-//
08 lutego 2014 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w sobotnie przedpołudnie:)Dziś spałyśmy do 7.30, z każdym dniem 5 minut dłużej... bo po co wcześnie wstawać :)) Moja poprzedniczka zrywała się o 6.30 i już myła PDP. Obiadek podszykowany, gotuje się powoli :) Miłego dnia :*
08 lutego 2014 11:32
Mycha

Zapewne czaaarne !!! i czarna jak smoła oprawa oczu - Tak ??? Ja zawsze zazdroszczę czarnych rzęs i brwi. Bo ja bladolica jestem, razem z brwiami itd. Blada ;-//

A masz niebieskie oczy albo może zielone ? To ja się mogę chętnie zamienić :)
08 lutego 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
judora

A masz niebieskie oczy albo może zielone ? To ja się mogę chętnie zamienić :)

Mam zielone z "koniakiem" w środku.  Kurde, ten koniak to by się gdzie indziej przydał. 
08 lutego 2014 11:50 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Carne, czarniutkie...głębokie spojrzenie...ach... Mnie też Skarby mówia...:" Och Johana...blasses Gesicht"
08 lutego 2014 11:50
Mycha

Mam zielone z "koniakiem" w środku.  Kurde, ten koniak to by się gdzie indziej przydał. 

To masz śliczne :) Za takie oczy to bym mogła brwi i rzęsy henną na czarno mazać :)
08 lutego 2014 11:52 / 2 osobom podoba się ten post
Sylwunia

Dzień dobry w sobotnie przedpołudnie:)Dziś spałyśmy do 7.30, z każdym dniem 5 minut dłużej... bo po co wcześnie wstawać :)) Moja poprzedniczka zrywała się o 6.30 i już myła PDP. Obiadek podszykowany, gotuje się powoli :) Miłego dnia :*

A ja dzisiaj nie wstałam pierwsza ;-)))  Poczekałam aż PDP się wyleniuchuje. Zawsze wstawałam przed nim ( wiadomo ) i szłam na dół przygotować wszystko. Ale dzisiaj nie ma pflegedziewczyn i mogliśmy przeciągnać leniuchowanie.  Jak wstaję wcześniej to PDP jest jakby tez zobligowany do wyjścia z łóżka.  A tak to do oporu, wyszło że 8,15 wstawanko ;-)))
08 lutego 2014 11:57
Mycha

A ja dzisiaj nie wstałam pierwsza ;-)))  Poczekałam aż PDP się wyleniuchuje. Zawsze wstawałam przed nim ( wiadomo ) i szłam na dół przygotować wszystko. Ale dzisiaj nie ma pflegedziewczyn i mogliśmy przeciągnać leniuchowanie.  Jak wstaję wcześniej to PDP jest jakby tez zobligowany do wyjścia z łóżka.  A tak to do oporu, wyszło że 8,15 wstawanko ;-)))

U mnie jak zwykle :) Wstaje ok 7,30...o 8,30 schodze sniadanie szykować...dziś pan Skarb spał do 9,00 a ze przez ten wicher nie spał pół nocy (tak mówił) to teraz śpi w kuchni :) A ja lece pierogi lepic :) Ruskie jakby kto pytał :) Znowu premiera i mam stracha :))) Na razie :)
08 lutego 2014 11:58
giunta

;) w postaci skondensowanej ;)

20kg przecieru pomidorowego zjadłaś??????????????????Nowa dieta dla maratończyków??????????:):):):)
08 lutego 2014 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Własnie Myszko ja mam taką ciemną oprawę oczu,oczy piwne i dlatego tak bardzo bronię się w temacie"włosy" przed platyną na mojej biednej głowie.

08 lutego 2014 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

20kg przecieru pomidorowego zjadłaś??????????????????Nowa dieta dla maratończyków??????????:):):):)

Tak! Mam zamiar opatentować ten pomysł i zbić na nim fortunę ;D