kasia63Taka mnie dziś od południa gniecie refleksja....czy można rozpaczać po śmierci swojego kata?Okazuje się ,że można i nie są to wcale udawane łzy...Znosic bicie,poniżanie i wszystko inne co wiąże się z byciem przez ponad 50 lat żoną sadysty a teraz niemal wyć z rozpaczy.......Choć staram się bardzo,nie umiem tego pojąć....Dziś zmarł mój teść....
Marek Białach 23-04-2010
Modlitwa uwalniająca od syndromu ofiary
Objaśnienia dotyczące wykonywania tej modlitwy:
Modlitwa regresywna.
Niektóre zdania na początku czytania mogą zaboleć, ale nazwanie rzeczy po imieniu jest konieczne, aby to co nieświadome doprowadzić do świadomości. Wtedy możliwy jest wybór czegoś innego.
Robienie z siebie ofiary
Kochany Boże, który jesteś czystą miłością, mądrością i mocą we mnie, dziękuję Ci, że już się dokonało ...
oczyszczenie i uzdrowienie wszystkich moich i mojej duszy intencji, nastawień i wyobrażeń dotyczących siebie. (10 razy)
oczyszczenie i uzdrowienie wszystkich moich i mojej duszy intencji, nastawień i wyobrażeń dotyczących kochania siebie.
oczyszczenie i uzdrowienie wszystkich moich i mojej duszy intencji z jakimi robiłem z siebie ofiarę. / robiłem z siebie nieudacznika życiowego.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania bycia ofiarą. / bycia nieudacznikiem życiowym.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania przyczyn tego, że robiłem z siebie ofiarę.
uwolnienie mnie i mojej duszy od zachłanności na bycie ofiarą oraz od tego przyczyn.
uwolnienie mnie i mojej duszy od oczekiwania na to, aby robiono ze mnie ofiarę.
uwolnienie mnie i mojej duszy od potrzeby bycia ofiarą.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji, mechanizmów i przymusów robienia z siebie ofiary.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji, mechanizmów i przymusów prowokowania innych, aby robili ze mnie ofiarę.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji, mechanizmów i przymusów wzbudzania w innych poczucia winy za pomocą robienia z siebie ofiary.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji, mechanizmów i przymusów manipulowania innymi za pomocą robienia z siebie ofiary.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania zachłanności i przymusu udowadniania sobie, że wszyscy są źli, podli i okrutni dla mnie.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania przyczyn mojej zachłanności i przymusu udowadniania sobie, że wszyscy są źli, podli i okrutni dla mnie.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania zachłanności na bycie podziwianym (na uznanie) za długie, wytrwałe i nieskuteczne zmaganie się z trudnościami w życiu.
uwolnienie mnie i mojej duszy od wszelkich intencji podtrzymywania przyczyn mojej zachłanności na bycie podziwianym (na uznanie) za długie, wytrwałe i nieskuteczne zmaganie się z trudnościami w życiu.
przebaczenie we mnie i w mojej duszy tym, którzy nie dali mi wsparcia, kiedy tego najbardziej potrzebowałem. (10 razy)
Kochany Boże, który jesteś czystą miłością, mądrością i mocą we mnie, dziękuje Ci, że już dajesz mi i mojej duszy coś znacznie lepszego od bycia ofiarą.