to tylko chwyt reklamowy ja nie pale a wcale tych zaoszczedzonych pieniedzy nie mam
to tylko chwyt reklamowy ja nie pale a wcale tych zaoszczedzonych pieniedzy nie mam
Prosze bardzo : paczka dziennie
10zl X 365 dni = 3650 zl X 30 lat = 109500 zl Dodaj do tego imprezy,dni stresowe
A ja "w swoim czasie" przepaliłam i autko i domek i diabli wiedzą co jeszcze...
Paliłam wtedy do 4 paczek dziennie (przez co najmniej 5 lat tak intensywnie) - teraz to by było prawie 50 zł dziennie, a na euroki ... aż strach liczyć!
Ale już od jakichś 10 chyba lat nie palę i mam z tym święty spokój.
Aniu - niby nie widać zaoszczędzonych pieniędzy, ale... ja sobie osobiście niczego nie odmawiam. A jak je chcesz "namacalnie" zobaczyć, to kup sobie skarbonkę i codziennie wrzucaj do niej 10 zł, albo 5 euro. Po miesiącu, albo najlepiej trzech - otwórz i wtedy zobaczysz!!!!
http://twojdompodklucz.pl/
to zacznij co dzien wrzucac 5 euro do skarbonki to po 30 latach bedziesz miala 54750 euro odlozone ha ha
kiedys przez rok wrzucalem 5 euro Jak porcelanowa swinka dostala w łeb po roku to starczylo to na urlop - rejs po morzu srudziemnym bez szczypania sie w wydatkach
PS.
taki maly jeszcze wpis aby utrzymac sie w temacie : zaczynasz od 01.01.2014 i nastepny Sylwester masz full wypas
Klasztor w Czestochowie warto zobaczyc,to juz romana powie wiecej dlaczego.Ale zeby pielgrzymowac ? pieszo ? Az tyle to chyba nie mam na sumieniu ha ha.A moze ???? hihi Wiesz to ja na wszelki wypadek do Watykanu pojade
no tak...napewno cos tam widac :)
Ja nie pale, ale kazde piec zlotych od jakiegos czasu wrzucam do skarbonki....sporo sie uzbieralo i na urlop bedzie dodatkowa kasa, a wcale nie liczylam ile wrzucam, a i tego wogole nie idzie odczuc, ze mniej kasy w portfelu POLECAM......
mam nadzieje, ze jak pod moja nieobecnosc w domu nikt sie do niej nie dobral - hahaha
Po co świnka lepiej z konta nie wypłacać :)
Wiesz tu nie chodzi o grzechy, tylko co roku sobie mowie...ze ide i w nastepnym roku no i tak zlecialo...od liceum ....
swinka jest super.1 - masz zwierzatko ktore karmisz i mozesz zabrac wszedzie,ale nie musisz z nim wychodzic 2 - swiniobicie jest bezkrwawe i pelne radosci